Hvordan sjekke akslene på en 4-Wheel Drive 2005 Ford F-250

På en fire-wheel-drive Ford F-250, er motorkraften rutes til alle fire hjulene via en overføring tilfelle. Overføringen saken er koblet til den fremre differensial, som deler makten mellom to halve aksler som slår hver forhjulet. Disse halv aksler er underlagt en masse dreiemoment stress samt rusk effekt, noe som kan deformere akslene. Inspisere forakslene kan hjelpe avverge andre problemer, for eksempel sprakk styring slåsshansker eller beslaglagt differensialer. Du trenger
Bil jack
Jack stå
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Park F-250 på din innkjørsel eller garasje. Plasser lastebil inn "Park" og engasjere i nødbremsen. Bruke bilen jack å jekke opp hver av de fremre hjørner og slide i en jack stand til å holde dem hjørne er forhøyet.
2

Inspiser trans-aksel som forbinder overføre saken til forsiden differensial. Akselen seg selv bør være fri for sprekker eller deformasjoner. Hvis trans-akslingen er skadet, så det må byttes som et moment på F-250 vil til slutt knuse den. Inspisere de kontinuerlige hastighet ledd (CV) som forbinder akselen til komponentene. Cv ledd vil ha to armer som bolt på akslene. De må også være fri for sprekker.
3

Inspiser to halve aksler som forbinder fremre differensial til de fremre styring knokene. De må også være fri for sprekker og deformasjoner. Hvis akslene er sprukket, så vil de knuse slutt, robber at hjulet av noen makt. Hvis akselen er skjev, kan det legge vekt på de indre tannhjul i differensialen og knekker av tenner på girene.
4

Senk lastebil utenfor bukker. Slå av F-250 på, skifte til 4H og kjøre fremover. Lytt etter eventuelle clangs eller sliping lyder. Lyder ville bety akslene ble trykket en suspensjon del, mest sannsynlig den svaie bar. Dette kan være forårsaket av vindskjev halv aksler eller sviktende forhjulsoppheng struts.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67897.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer