Feilsøking Chevrolet Pickup Trucks

Chevrolet har produsert en rekke forskjellige pickup lastebil modeller. Alle modellene har forskjeller i motorene, elektronikk, ramme og stil. Feilsøking de ulike modellene oppnås ved å lære de grunnleggende motordeler og funksjonene. Gjøre observasjoner og alltid se etter endringer i kjøretøyets ytelse. Løse problemer oppnås gjennom prosessen med eliminering og ved å teste individuelle kjøretøy funksjoner. Alle modellene produsert før 1995 er diagnostisert av eieren, men nyere modeller er diagnostisert med en datamaskin diagnostisk leser. Du trenger:
Voltmeter
Startkabler
Batteri
Dynamo
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

vri nøkkelen til kople til strømuttaket. Slå på dome lys og dash lys for å teste bilen for strøm. Dersom kjøretøyet er død eller lysene er flimring, bruk en spenning meter for å teste batteriet for et gebyr. Bruk startkabler og en andre kjøretøy for å lade batteriet og skifte batteri om den ikke vil holde en belastning. Hvis bilen fortsetter å miste makt, bruke apparatet til å teste dynamoen.
2

Åpne vinduet for å lytte etter isolerte lyder som du prøver å starte bilen. Hvis du hører et enkelt klikk, er starteren tenner låst. Finn starteren under motoren og slå det med en hammer for å låse opp tennene og starte bilen. Hvis problemet vedvarer, må du bytte starteren.
3

Vri nøkkelen og forsøker å starte motoren. Hvis motoren, men holdes ikke brann, er det mangler drivstoff eller en gnist. Bytt tennplugger og prøv igjen. Hvis bilen ikke vil fyre med nye plugger, kan forgasseren eller innsprøytningssystemet krever service. Hvis disse systemene fungerer som de skal, må drivstoffpumpen bli erstattet.
4

Drive pickup på et flatt underlag og gjøre flere skarpe svinger å teste servostyring. Hvis det er vanskelig å slå, må servostyring pumpen vedlikeholdes. Sjekk også firehjulstrekk. Sørg for at den er koblet ut som dette vil også gjøre det vanskelig å slå.
5

Drive på en motorvei og raskt akselerere og bremse for å teste overføringen. Hvis sendingen nøler før skifte, må det være betjent. Sliping og spratt under skiftende prosessen er også en indikasjon på overføring problemer.
6

Sjekk for bestemte deler minner knyttet til din Chevy lastebil. De fleste Chevy lastebiler ikke har minner knyttet til defekte motordeler. Som et eksempel, har 2004 Silverado en tilbakekalling for drivstoff rail puls spjeld i motorens kjølesystem. Bytt tilbakekalte deler for å unngå skade på lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67886.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer