Hvordan Test Coil pakker i en 1992 Ford Ranger 4.0

Starten i 1991, Ford Motor Company innlemmet Electronic Ignition, eller EI system, og eliminert distributøren. Dermed bruker 1992 Ford Ranger 4.0 en tennspolen pakke med tre sløyfer som leverer direkte høyspent til hver av tennpluggene. Selv om du ikke trenger å bekymre deg for distributør komponenter går dårlig, kan viklingene inne i spoler bryte eller malt over tid, forårsaker motor ytelsesproblemer i Ranger ditt. Test spoler og erstatte dem som nødvendig for å få 1992 Ranger tilbake på veien i løpet av minutter. Du trenger
Wrench, Elektrisk kontakt renere
maskeringstape
Black markør
Piece of paper
Pencil
Digital multimeter
Vis flere instruksjoner

en

Kontroller at tenningen er slått av. Koble den negative batterikabelen med en skiftenøkkel og sikre denne kabelen bort fra batteriet innlegget. Den negative kabelen vil være svart.
2

Trekk ut støpslet fra tennspolen forsamlingen. For å finne tennspolen, følger noen av de seks tennplugg ledninger fra topplokk til den andre enden, hvor de kobler til tennspolen forsamlingen. Når unplugged, sjekk pinnene for smuss og korrosjon. Bruk elektrisk kontakt renere, om nødvendig, for å rense pinnene på kontakten.
3

Identifiser tennplugg ledninger og spoler på motoren din. Hvis du står foran motoren, vendt mot drivreim, tennplugg ledninger koblet til topplokket på venstre side bør være nummer 1, 2 og 3, og starter forfra. Tennplugg ledninger på topplokket til høyre bør være nummer 4, 5 og 6, og starter forfra. Bruk et stykke maskeringstape og en svart markør for å identifisere ledningene.
4

Identifiser hver av de tre tennspolene på spolen forsamlingen. Tennplugg ledninger nummer 1 og 5 koble til spole nummer en. Ledninger nummer to og seks koble til spole nummer tre. Ledninger 3 og 4 koble til spole nummer to. Bruk et stykke maskeringstape og en svart markør for å identifisere hver spole.
5

Identifiser kontaktpinnene på tennspolen forsamlingen. Hvis du ser på den elektriske kontakten du koblet på tennspolen montering, vil du se fire små pinner inni. Den til venstre er B +; den neste pinnen til høyre er spolen 2, etterfulgt av spolen 3 og spolen 1, i den rekkefølge. Noter disse tallene på et stykke papir.
6

Koble tennplugg ledninger fra tennspolene på montering for hånd.
7

Få en digital multimeter ut av verktøykassen og sett den til det laveste området på ohmmeter skala.
8

Slå på multimeter og sjekke tennspolene primære motstand. Probe pins B + og spole 1 av kontakten på coilen montering, og noterer nummeret på multimeter avlesning. Da sonden pins B + og spole to. Til slutt, probe pins B + og spole tre. Noterer hver av apparatets lettleselig. Motstandsverdien for hvert par av pinner i de tre testene bør være mellom 0,3 og 1,0 ohm. Noen av spoler som testet ut av dette området bør byttes ut.
9

Sjekk tenningen spoler sekundær resistens. Velg riktig utvalg i multimeter slik at du kan lese mellom 6500 og 11 500 ohm i ohmmeter skala. Sondere de to terminalene på spolen 1, der tennplugg ledninger en og fem koble til, og noterer ditt multimeter avlesning nummer. Sondere terminalene på spole 2 og 3 og noterer resultatene, så vel. Enhver coil som tester utenfor 6500 gjennom 11 500 ohm utvalg bør byttes ut.
10

Slå av multimeter. Koble til tennplugg ledninger og negative batteriet kabelen med skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67883.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer