Slik feilsøker en 1998 Chevy Blazer

The 1998 Chevy Blazer ble produsert i to-wheel og fire-hjulstrekk med enten en femtrinns manuell girkasse eller en firetrinns manuell girkasse. Det ble også gjort i to og fire dørs modeller med både å ha en baksetet med plass til tre passasjerer. Bilen har en 4,3-liters V-6 motor, og den har servostyring, air condition og en bakre lagringsområde. Feilsøke Blazer ved å overvåke motorens ytelse og gjøre grunnleggende mekaniske observasjoner. Instruksjoner
en

Har det elektriske systemet profesjonelt betjent hvis målere mislykkes, de farlige lysene mislykkes, motoren slås gjennom sikkerhetssystemet eller bremsene tilfeldig engasjere uten sjåfør assistanse. Alle disse problemene spores til problemer i det elektriske systemet og mange er forbundet med tilbakekallinger.
2

Rengjør drivstoff injektorer hvis motoren skrur men starter ikke. Innsprøytningssystemet kan blir tilstoppet med skitt og kan unnlate å levere drivstoff til motoren. Også sjekke injektorer for lekker drivstoff. Injektorene må skiftes ut dersom de lekker.
3

Kjør bilen og overvåke motoren for strøm når du akselererer. Bensinpumpen må skiftes ut dersom motoren spytter og ikke klarer å levere strøm i forhold til mengden av trykket plasseres på gasspedalen. Også overvåke Blazer for styring problemer. Erstatte servostyring pumpen hvis rattet er stiv og krever en stor mengde styrke til å snu.
4

Monitor overføring ytelsen som stasjonen. Hvis sendingen slips, unnlater å skifte eller sliper, må den skylles og fylles med ny væske. Hvis problemet vedvarer, kan overføringen krever en gjenoppbygging. Også ta hensyn for å trekke til side etter skiftende ut av firehjulstrekk. 1998 Blazer kan stikke i firehjulstrekk, forårsaker du å skifte ut og inn til den løsner.
5

Inspiser motor for lekkasjer og sjekke væskenivået. Hvis væske er er lav og store lekkasjer tydelig, inspisere videre for blåst pakninger. Den manifold pakning og inntakspakning vil føre til motorhavari dersom forseglingen brytes. Bytt ut pakningen og væske for å løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67880.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer