Slik feilsøker en 1994 Toyota Corolla

Feilsøking 1994 Toyota Corolla krever en person til å gjøre grunnleggende mekaniske observasjoner. Regelmessig kjøring lar deg overvåke bilens ytelse og merke noen endringer. Oppdag Mekaniske problemer ved å lære motor funksjoner og bruk av eliminasjonsmetoden for å finne problemet. 1994 Toyota Corolla er en firedørs personbil med en 1,6 liters motor og sitteplasser for fem passasjerer. Bilen ble produsert i en fem-tisset manuell girkasse og en tre-trinns automatgirkasse. Bilen har servostyring, air condition og en bakrute tine. Du trenger
Diagnostic leser
Voltmeter
Jumper kabler
Stikknøkkel
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Plug en diagnostisk leseren inn i dashbordet for å teste sensorene. Inngangen for leseren ligger på bunnen sjåførenes side av dashbordet. Gi leseren å kommunisere med systemet og drives diagnostiske tester. Erstatte noen dårlige sensorer som er angitt på leseren.
2

Vri nøkkelen for å starte motoren. Hvis motoren ikke starter, kobler startkabler mellom batteriet og batteriet i et kjøretøy som har makt. Starte den andre bilen og la den gå i flere minutter. Så kan du starte bilen. Bytt ut batteriet hvis problemet oppstår gjentatte ganger.
3

Bruk voltmeter for å teste dynamoen. Fest positive ledningen til den positive pol og den negative kabelen til minuspolen. Idle bilen og lese måleren skjermen. Hvis avlesningen er mindre enn 14 volt, er dynamoen ikke lader skikkelig og må skiftes ut. Den defekte dynamo vil sette batteriet gjennom avløp-ladesykluser før det er ødelagt. Generatoren fører ofte problemer på 1994 Corolla.
4

Fjern de to forrett bolter med en pipenøkkel og har starteren testet på en auto shop. Den dårlige starteren vil gjøre en klikkelyd når du vrir om nøkkelen og det er midlertidig løst ved å banke på det med en hammer. Starteren er plassert på førersiden av motorrommet. Det er en sylinder-formet stykke metall som er fjernet ved å slå de to boltene mot klokken med pipenøkkel.
5

Drive bilen for å teste motor og girkasse. Hvis motoren spytter og erfaringer overspenning, kan drivstoffpumpen må byttes. Hvis det rattet føles stiv, og det er vanskelig å styre, kan servostyringen pumpen må byttes ut. Hvis sendingen sliper, hopper over tannhjul og støt mens skiftende, må det være service øyeblikkelig. Disse er alle problemer beste utføres av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67864.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer