Hva er årsakene til understell Rust?

Annet enn bilulykker, er rust trolig den verste tingen å skje med din bil eller lastebil. Rust fører til at metalldeler på bilen for å sakte gå i oppløsning, noe som kan føre til strukturelle feil, lekkasjer og en generelt skjemmende utseende. Rust har flere forskjellige mulige årsaker, og alvorlige tilfeller av rust er ofte forårsaket av en kombinasjon av de forskjellige medvirkende årsaker. Fuktighet

En av de viktigste årsakene til rust er fuktighet. Rust dannes når metallet korroderer etter lengre eksponering for fukt kombinert med oksygen eller skitt, spesielt hvis fuktigheten er fanget under skitt på understellet på bilen din, slik som kan skje når du reiser ned en våt grusvei. Dette er grunnen til at kjøretøyene holdt i fuktige eller regnfull klima tendens til å ruste raskere enn de i tørre områder.
Dirt

Skitt og rusk som seg fast til understellet av bilen bidrar til rust bygge opp av fangst fuktighet under bilen. Skitt og rusk kan også klø bort noen form for rust forebyggende som kan ha blitt brukt på bilen din.
Salt

Salt er en annen substans som vil akselerere rust utvikling på bilen din er understell. Salt er vanligvis satt på veier om vinteren i snørike klima å bedre trafikksikkerheten trekkraft, men ulempen er at salt blir kvernet opp av dekkene og inn i bilens understell hele vinteren. Salt er korrosive egenskaper forårsake rust til å utvikle seg raskere, så det er viktig å vaske bilens understell ofte i vintermånedene. Dette gjelder også hvis du bor i et hav-side-området, fordi salt luft har det samme - men mindre ekstrem -. Ruster tendens som vinter veisalt
behandle og forebygge rustskader

Den beste måten å redusere rustskader er å ta skritt for å hindre rust før det noen gang danner. Nå som du vet årsakene til rust, kan du sørge for å lagre bilen i en varm, tørr plassering og vaske den regelmessig. Du kan vaske understell enten ved å kjøre det gjennom en automatisk bilvask som har et understell vask funksjon eller du kan plassere en plen sprinkler under bilen og slå den på for å tillate det å skylle ut smuss. Du kan også ha undersiden av bilen behandlet med et kommersielt rust forebyggende produkt. Husk, er nøkkelen til å hindre rust skader å ta hensyn til bilen din og ta vare på det riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67836.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer