Min 1990 Chevy Z24 vil ikke starte igjen når det er varmt til den er avkjølt

Chevrolet bil, slik som Chevy Z24, noen ganger utvikle problemer med å starte når den er varm, på grunn av plasseringen av starteren solenoid. Varme fører elektrisk motstand å øke i ledninger og tilkoblinger. Da starteren plukker opp varmen, fra motorblokk eller eksosmanifold, får ledningene ofte for varmt til å overføre store mengder forsterkere som trengs for å drive starteren. Løse problemet ved å få en ekstern startsolenoiden monteringssett. Monter den bort fra et sted hvor høy varme bygger seg opp. Du trenger
Remote startsolenoiden kit
Socket satt
Skiftenøkkel
Ekstra batteri kabel
Safety hansker
Vernebriller
Vis mer Instruksjoner

en

Velg et sted å montere ekstern magnetventil, et sted mellom batteriet og starteren. Hvis du monterer den direkte til metall, er det jordet. Hvis du monterer det på noe som ikke er metall, legge til en jordledning til det. Kjør en kabel fra den negative terminalen på relé til en av skruene du brukte til å montere den.
2

Fest den positive kabelen fra batteriet til den store terminalen på eksterne magnetventil. Fest eventuelle andre ledninger som går fra plusspolen på batteriet også. Avhengig av hvor du montere ekstern magnetventil, bruk en lengre batterilevetid kabel enn det du har på bilen.
3

Fjern ledningen fra den lille startbryteren terminal på fabrikken magnetventil. Fest den til den tilsvarende terminalen på eksterne magnetventil. Koble en jumper wire fra det store batteriet terminalen på fabrikken magnetventil, til den lille startbryteren terminal på samme magnetventil.
4

Fest et batteri kabel, som har en 3/8-inch knasten på hver ende, fra den store terminalen på eksterne magnetventil, til den store terminalen på fabrikken magnetventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67821.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer