Tegn på en Broken Rear Sway Bar

Sway barer er metall struts som kobler motsatt hjul for å øke stivhet. Som et kjøretøy går inn i et hjørne, er dens tendens til å rulle rundt på grunn av treghet. Sway barer holde bilens kroppen fra vasse ved å gi mer motstand. Disse svaie barer er underlagt en rekke overgrep på grunn av vridning satt på dem, og fordi barene kan bli truffet av vrakrester. Droppet Sway Bar

Den mest åpenbare synge av en ødelagt bakre stabilisatorstag ville være hvis det hadde fysisk droppet fra understellet på bilen. Den svaie bar er støttet av en serie av foringer som er i sin tur holdt oppe av metall-støtter. Dersom metall støtter har skåret sine bolter, og hvis stabilisatorstag selv har røket, så stabilisatorstag ville bli liggende på bakken mellom bakhjulene. Ikke bruk en bil med en droppet svaie bar - det må unbolted fra begge sider fjæring oppsett og fjernet
Skrapelyder

skraping støy bakfra. av bilen kan bety stabilisatorstag har brutt gratis og opphugging på bakken under støt. Hvis boltene på hver ende pause, kunne svaie bar svinge for langt ned, og ta kontakt med veien. Inspiser visuelt stabilisatorstag hvis du hører støy.
Banging Støy
p Hvis de svaie bar pauser, men forblir låst i foringer, de ødelagte endene kan bang mot hverandre. Du vil høre banging oftere under harde svinger hvor de mest roll finner sted. Smellene vil være ganske stille, slik at du ikke kan være i stand til å høre dem, spesielt hvis du bruker en forestilling skjerf.
Overdreven Roll

svaie bar serverer å minimere roll i hjørnene, så hvis det er brutt, vil du oppleve mer roll under harde hjørner. Dette vil være vanskelig å si ved lave hastigheter, men tar noen kurve over 30 mph skal fortelle deg om baren er brutt. Hvis du har variabel fjæring, engasjere race modus for å minimere sprett i sjokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67816.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer