S10 Manuell Shifter Gear Problemer

Tekniske tjenester bulletiner (TSB) er publisert rapporter fra produsenter til autoriserte servicesentre om problemene som finnes med et kjøretøy. S10 har TSBs publisert på bilen om problemene som finnes med den manuelle girspaken av lastebilen. Ulike modell år har ulike problemer med manuell girkasse på disse Chevrolet (Chevy) lastebiler. Park og Neutral Switch

park og nøytral bryteren er vanskelig å fjerne når service på manuell girkasse av 1998-S10, ifølge den publiserte TSB. Kontakten bryter er vanskelig å fjerne - selv profesjonelle teknikere finner det vanskelig å fjerne disse bryter kontaktene på park og nøytral. Disse kontakten bytter hindre at S10 kan startes i gir, noe som ville føre til at lastebilen å hoppe og bevege seg fremover. Skade kontakten bryterne kan trucken startes i gir. Bytte kontakt bryterne er den eneste korreksjon for dette girkasse problem.
Feil Transmission Shift

2000 S10 kan oppleve en feil girkasse skift under drift. TSB sier at dette fører til at tjenesten motor lys til å lyse og overføring til å skli, og kan føre til dårlig motorytelse. En slipping overføring nøler før det valgte giret. Dette nøling skaper en krampetrekninger bevegelse når du bruker S10 og til slutt skader de indre tannhjul i overføringen. Nøling skader også sammenhengen med manuell girkasse, noe slark i giret.
Pops Out of Gear

En publisert TSB på 2002-S10 gjelder girspaken spratt ut av andre, fjerde og revers under normale kjøreforhold. Skiftet kabelen er for stiv, noe som skaper denne girkasse problem på Chevy. Den stivhet av skiftet kabelen oppstår på grunn av en opphoping av korrosjon fra vei rusk og fuktighet infisere skiftet kabelen. Når korrosjon og rust bygge opp på kabelen, blir det stiv, forårsaker girene til å sprette ut av posisjon.
Transfer sak

overføre saken på 2003 S10 kan føre til at manuell girkasse girkasse å fullføre overføringen fra ett gir til et annet. Girspaken føles som det har sluttført overføringen fra ett gir til den neste, men når Chevy er akselerert, betyr det ikke flytte eller rykk og dør. TSB publisert på denne S10 manuelle Shifter utstyr bemerker at problemet oppstår primært på firehjulstrekk lastebil eller S10 Blazer. Ingen spesiell grunn er gitt for denne tilstanden, men utskifting av overføringen saken er den eneste kuren for dette manuell girkasse problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67813.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer