Slik feilsøker en Mitsubishi lastebil

Mitsubishi er et japansk selskap med flere forskjellige pickup lastebil modeller. Mitsubishi fokusert på kompakte biler og industrielle kjøretøyer i 1970, men flere mellomstore SUV-modellene ble også produsert. Selskapet kom inn i pickup-markedet i USA med små Mighty Max i 1980 og har produsert flere andre modeller i V6-og V8-versjoner. Feilsøking pickups produsert før 1995 krever grunnleggende mekaniske kunnskaper, men de senere modellene krever hjelp av en diagnostisk leser. Du trenger
Jumper kabler
Batteri
Voltmeter
Hammer
Stikknøkkel
tennplugger
drivstoffpumpe
Servo pumpe
Vis flere instruksjoner
en

Test bilen for strøm ved å engasjere de indre lys. Hvis lysene flimrer eller ikke har strøm, må du hoppe-start batteriet. Fest startkabler til batteriet, og til en annen kjører bilen. La batteriet lades i flere minutter før du starter bilen. Bytt ut batteriet hvis det ikke vil holde kostnader.
2

Bruk en spenning meter for å teste dynamoen hvis kjøretøyet ikke har strøm med et godt batteri. Den dårlige dynamo vil oppleve en ekstrem spenningsfall som ikke er tilstrekkelig for å lade batteriet. Bytt dynamoen hvis den ikke lader.
3 p Hvis batteriet og dynamoen er bra, men motoren vil ikke skru, teste starteren. Trykk på starteren med en hammer og forsøke å starte bilen. Hvis den ikke vil starte, bruke en pipenøkkel til å fjerne de to boltene som holder starteren og få den testet på en automotive sentrum. De fleste auto deler butikken vil teste enheten gratis.
4 p Hvis motoren skrur men starter ikke, bytt tennplugger. Hvis motoren fortsetter å skru uten å starte, må forgasseren eller innsprøytningssystemet bli betjent. Drivstoff sprøytebrukere kan trenge rengjøring, og forgassere i de eldre modellene kan ha tilstoppet med skitt. ​​
5

Kjør lastebil på en glatt overflate. Hvis motoren opplever tilfeldig overspenning, kan drivstoffpumpen gå dårlig. Pumpen vil forårsake at kjøretøyet til å frese og til slutt dø. Sett pumpen så snart som mulig. Hvis bilen er vanskelig å styre, kan servostyring pumpe kreve erstatning. Hvis problemet er forbigående, er pumpen sakte døende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67800.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer