Slik feilsøker en 1991 Dodge Dakota Truck

The 1991 Dodge Dakota lastebil ble produsert i en 2,5 liter L4, 3,9 liters V6 og en 5,2 liters V8. De mellomstore lastebiler ble produsert i to og fire-hjulstrekk og V8-modellen tilbudt en utvidet cab. De 1991 modellene ble produsert før innføringen av kjøretøy datasystemer og sensorer. Feilsøking av Dakota krever grunnleggende mekaniske kunnskaper og evne til å observere endringer i din lastebil ytelse. Du trenger
Startkabler
Voltmeter
Hammer
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen og forsøk å starte kjøretøyet. Hvis motoren er død, teste elektronikk og lys for strøm. Hvis strømmen er svak eller ikke-eksisterende, feste startkabler til en kjørende bil og til startbatteri. Starte kjøretøyet. Hvis batteriet ikke holde kostnader, erstatte den med en ny.
2 p Hvis bilen har et fungerende batteri, men fortsetter å miste makt, bruk en spenning meter for å teste dynamoen. Hvis dynamoen opplever en større spenningsfall, må den skiftes ut. Funksjonsfeil dynamo vil fortsette å tappe strøm og lade-utslippet sykluser til slutt vil ødelegge batteriet.
3 p Hvis batteriet og dynamoen leverer full effekt til lastebil, men motoren vil ikke sveiv, kan starteren være brutt. Hit starteren med en hammer for å låse opp tennene og prøver å starte. Hvis problemet vedvarer, fjerner du de to forrett bolter med en pipenøkkel og har starteren testet ved en automotive sentrum.
4

Kjør lastebil og variere hastigheten. Hvis motoren overspenning og spytter, er drivstoffpumpen sviktende. Dersom kjøretøyet er periodevis vanskelig å snu, er det servostyring pumpe sviktende. Begge disse problemene må løses umiddelbart.
5

Kjør lastebil på en glatt overflate ved forskjellige hastigheter for å teste overføringen. Lytt for sliping og spratt lyder når skifter girkassen. Også føler for en pause og rist mens skiftende. Har overføring betjent for disse problemene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67799.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer