Hvordan vite hodene er dårlig i en Oldsmobile Aurora

Motoren på en bil representerer en overraskende delikat bruk av maskiner, det kan bli satt ut av drift hvis enda en viktig del opprettholder alvorlig skade. Et sprukket eller skadet på annen måte hodet på motoren din Oldsmobile Aurora vil føre til en rekke problemer og kan føre til tusenvis av dollar i reparasjonskostnader. Diagnostisering en skadet hodet eller en blåst toppakning kan være litt utfordrende fordi det krever en viss mengde automotive kunnskap og forståelse. Du trenger
feilkode leseren
Vis flere instruksjoner
en

Få i bilen og forsøke å starte den. En bil med en skadet hodet vil ikke starte skikkelig eller bo kjører i lengre tid uten å bli overopphetet. Se dashbord-måleinstrumenter for å finne ut om bilen begynner å overopphetes mens den kjører.
2

Notice hvis bilens check engine lampen lyser. Dersom bilen har en blåst eller sprukket hodet, vil check engine lyset være på. Fest feilkode leseren til bilens elektronisk kontroll modul, som er under dashbordet på førersiden. Skanne bilen for feilkoder og dekode noe du får. Mekanikere bruker feilkode lesere som en primær form for diagnostisering nyere modell biler. Hvis bilen har skadet hodet, vil de feilkoder gi spesifikk diagnose. For hjelp dekoding feilkoder, bruk en Oldsmobile feilkode dekoder.
3

Åpne panseret av bilen og se nøye på motoren for å se om væsken ser ut til å lekke inn eller ut av motorblokken eller andre komponenter. Se på toppen av motoren forsiktig. Du leter etter sprekker eller skadede flekker i hodene selv. Hodene er plassert på toppen av motoren. Du vil ikke kunne se toppakning.
4

Åpne radiator for å se om bilen er lite kjølevæske. I så fall er det en god sjanse kjølevæsken lekker gjennom skadet hodet eller toppakning. I mange tilfeller kan du ikke se noen ytre tegn på en intern kjølevæske lekkasje. I dette tilfellet er den eneste måten du kommer til å kjenne kjølevæsken kommer et sted å sjekke væskenivået i radiatoren å se om kjølevæsken er lav.
5

Kontroller Aurora olje. Undersøk konsistensen av oljen omhyggelig. Oljen skal være lett til middels brun og gjennomskinnelig i fargen. Hvis oljen ser melkeaktig det er sannsynligvis forurenset med kjølevæske som har lekket inn gjennom den skadede hodet eller toppakning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67764.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer