Hvordan diagnostisere en Bad Ignition Coil

The tennspolen er hjertet av tenningssystemet. Spolen består av to sett med viklinger som arbeider sammen for å skape spenning nødvendig for tennplugger. Den primære viklingene bestå av opptil 150 omdreininger tung wire, og de sekundære viklinger er laget av opp til 30.000 omdreininger fine wire. Når en strøm flyter gjennom spolen, og blir deretter stengt av, kollapser det magnetiske felt og skaper den spenning som kreves for tennplugger. Diagnostisere en mistanke om dårlig coil er enkel og krever bare et minimum av verktøy og erfaring. Du trenger
Gamle tennplugg
Socket og skralle sett
Liten kombinasjonsnøkkel satt
Digital ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Koble den coil ledningen på distributør cap. Sett inn en gammel tennplugg inn i coil ledningen og legge tennpluggen på en metall motordeler som en ventil dekke. Sveiv motoren og observere tennpluggen for drift. Hvis du oppdager en varm blå gnist er coilen fungerer og krever ingen ytterligere testing. Hvis du ser ingen gnist eller en blek gul gnist, og deretter fortsette diagnosen.
2

Koble den negative batterikabelen med en stuss og skralle. Fjern ledningene på coilen med en liten kombinasjon fastnøkkel og merke sine posisjoner. Inspisere spolen for skade eller oljelekkasjer rundt toppen. Hvis noen skader eller lekkasjer er funnet, må du bytte coil.
3

Koble den røde ohmmeter kabel til pluss (+) stud av spolen. Koble den svarte kabelen til den negative (-) stud av spolen. Snu ohmmeter til 0-2M ohm skala. Spolen skal lese mellom 0,7 og 1,7 ohm over terminalene. Hver spole vil ha en litt annen ohm lesing, men hvis noen spole viser null eller uendelig som en lesning, så spolen er dårlig og må byttes ut.
4

Fjern røde måleren bly fra den primære stud og koble det til sentrum coil ledningen bly. Sett ohmmeter til 2-20M ohm skala. Spolen skal lese fra 7500 til 10 500 ohm. Hver spole er litt annerledes, men hvis noen spole leser null eller uendelig på ohmmeter, så spolen er dårlig og må byttes ut.
5

Koble den høye spenningen føre til spolen og distributør cap. Fjern den gamle tennpluggen fra coil ledningen og koble spolen fører til spolen og distributør cap. Erstatte coil ledningen fører i sine opprinnelige steder. Koble til minuspolen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67752.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer