Hvor å Sjekk den Blower Motor

Biler har viftemotorer som er fans som sirkulerer luft gjennom bilen for oppvarming og kjøling formål. Hvis du oppdager at luftsirkulasjonen er svak, kan det hende at viftemotor må repareres. Før du tar den til en mekaniker, men du kan utføre flere tester for å sikre at, ja, er viftemotor brutt. Du trenger
12-volt test lys
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Slå tenningen til "run"-posisjon, men ikke start kjøretøyet. Hvis du starter motoren, kan du ikke være i stand til å høre å høre viftemotor løp.
2

Slå på bilens varme og aircondition. Plasser hendene over bilens vents. Hvis du føler luft blåser, er viftemotor sannsynligvis fungerer som den skal. Men hvis du ikke føler noe luft, kan det hende at viftemotor må byttes.
3

Finn viftemotor, som mest sannsynlig ligger under passasjersiden dash. Fjern skruene som holder viften motorens lydisolasjon panelet på plass. Hvis motoren ikke ligger her, ta kontakt med bilens brukerveiledning for å bestemme plassering.
4

Trykk på viftemotor lett å bruke knyttede først, en hammer eller lignende verktøy. Ikke-fungerende viftemotorer kan bare bli sittende fast og kan repareres ved å trykke på dem.
5

Test motoren blåser med en 12-volt test lys. Koble testen lysets spissen til en god jord, for eksempel en skrue forbundet med metallet. Ved hjelp av den andre enden av testen lys, som ligner en skrutrekker, berører en sikring terminalen på viftemotor. Hvis enheten lyser, er sikringen i stand. Hvis ikke, må sikringen byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67723.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer