En klikkende lyd i Wheel of My Honda Pilot

The Pilot er en liten SUV bygget av Honda. Som miles legge opp, vil din SUV til slutt oppleve mekaniske problemer . Et slikt problem som kan oppstå er en klikkende lyd fra en eller flere hjul. Feilsøking dette problemet krever at du finner ut nøyaktig når du klikker støy oppstår - mens du kjører, når man bremser eller når du slår . Kjøring

En klikke lyd under kjøring øker når Pilot akselererer og minker når SUV bremser ned . Dette er vanligvis små og kan være forårsaket av rusk i sentrum cap eller hjulkapsel , eller et stykke av grus eller annet rusk sittende fast i dekket.
Braking

klikke lyd som oppstår når du bremser er et tegn på et problem med bremsene på Pilot din . En mulighet er at de shims holder bremseklossene har slitt ut , forårsaker pads å skli opp og ned litt . Den andre muligheten er at en bremsekalippernes har løsnet .
Turning

En klikkende lyd fra hjulene når du snu Pilot indikerer et mekanisk problem . Den mest sannsynlige forklaringen er at CV joint innsiden foran drivaksel er sviktende og den defekte delen skaper en klikke lyd når du slår til én retning .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67716.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer