2000 Nissan Pathfinder Feilsøking

Nissan Pathfinder er en mellomstore SUV som har blitt produsert siden 1986. Først utgitt som en kompakt SUV, ble Pathfinder redesignet i 1996 og utgitt som en full-størrelse. Feilsøking av Nissan Pathfinder er en systematisk prosess for å eliminere mulige årsaker til problemet du har. Når du har begrenset mulig årsak, kan du velge å reparere det selv eller gi informasjon til mekaniker. Instruksjoner
en

Inspiser sikringsboksen på din Nissan Pathfinder når du har et problem med noen elektriske systemet. Fjern sikringen fra boksen og se gjennom plasten enden av sikringen. Hvis metallet stripen i plast enden av sikringen er brutt da sikringen må byttes ut.
2

Åpne motordekselet og trekk peilepinnen for overføring væske. Hvis du legger merke til den automatiske girkassen skifter hardt (forårsaker Pathfinder til krenging) du må kanskje legge til overføring væske. Trekk peilepinnen og observere væskenivået. Hvis nivået er under "Legg til"-linjen, legger nok girolje å bringe nivået opp til riktig mengde. Nissan anbefaler at du bruker "NissanMatic J ATF" girolje.
3

Observer hvordan Pathfinder reagerer når du bremser. Hvis du føler en pulserende følelse i rattet eller bremsepedalen, kan dette være en indikasjon på at bremseskiver ikke bruker jevnt. Hvis bremseskiver fortsette å slites ujevnt, kan det føre til lengre bremselengde.
4

Kontroller lufttrykket i Pathfinder fire dekk, noe som gjør at de er skikkelig oppblåst. Dekk som er over-eller under-oppblåst kan føre til ujevn dekkslitasje og ekstra stress på styrekomponentene. Etter å ha inspisert dekkene, sjekk under Nissan Pathfinder, og se etter tegn på små lekkasjer av motorolje, girolje, servostyring eller bremsevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67712.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer