Brake Fade Problemer Med Chrysler 300M

Chrysler 300M er en fire-dørs sedan tilbys fra 1999 til 2004 . Det ble tilbudt i to trims : base og spesiell. Den spesielle trim kom med ekstra praktiske funksjoner og fem ekstra hestekrefter . Brake fade problemer kan oppstå på 300M grunn av sin ytelse funksjoner og tung vekt . Kjørevaner

Chrysler 300M er egenvekt er £ 3581 . På grunn av vekten sin , er ekstra belastning satt på bremsene til å bremse eller stoppe en bil under daglig kjøring. En endring i kjørevaner som stopper oftere eller påskynde og sakker kan produsere en drastisk endring i bremsekloss falming .
Disk Brakes

300M er utstyrt med forhjulet ventilert disk brakes.The ventilerte bremser gi kjøling til bremsene og redusere sjansen for overoppheting. Men dette også gjøre diskene mer utsatt for skader. Hvis en av skivebremser blir skadet eller skjev, vil brake fade bli drastisk økt.
Alignment

En bil må justeres til riktig funksjon. En bil ut av stilling bruker mer gass og fører til ekstra slitasje på bremser og dekk. Den 300M vekt og størrelse gjør den mer følsom for å bli forskjøvet etter kjøring over jettegryter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67707.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer