Slik feilsøker en BMW 325 Series

The modellåret 2006 var siste gang BMW produserte sin 325i som en del av sin "3-serie." Den 325 linjen inkluderte en coupe, en sedan, en vogn og en sedan. Den 325i brukerhåndboken gir føreren all den informasjonen de trenger for å feilsøke og reparere grunnleggende problemer med sine BMWs. Instruksjoner
en

Bruk riktig type drivstoff. Bruk av feil type gass kan skade bilens katalysator eller føre en "knocking" lyd i motoren. 2006 BMW 325i instruksjonsboken minner sjåfører å bruke blyfri bensin i bilene sine og anbefaler en oktan på minst 91. Drivstoff med et oktantall på 93 er også tillatt. Ikke fyll bensintanken, som har en maksimal kapasitet på 16,1 liter.
2

Maksimer 325 sin drivstoffeffektivitet ved å holde dekkene skikkelig oppblåst og justert. Hvis du har lagt merke til en nedgang i antall miles per tank, bruke et dekk måler for å måle trykket i alle fire dekkene. Anbefalt lesning i pounds per kvadrattomme, eller psi, vil variere avhengig av hvilken type dekk montert på din 325i, side 110 av brukerveiledningen viser de eksakte dekktrykk anbefalinger for et bredt spekter av BMW dekk

3

Pop panseret på 325 serien til å bli kjent med de forskjellige delene av motoren din. Fokusere på disse tre stedene: ekspansjonstanken for kjølevæske, plassert bak passasjer-side frontlys, hoppe starter tilkoblingen, som ligger rett under frontruten på passasjersiden av bilen, og påfyllingen for motorolje, som ligger omtrent halvveis mellom fremre støtfanger og frontruten på passasjersiden av bilen.
4

Sjekk din 325 motor oljenivået jevnlig. Mens 325-serien er utstyrt med en elektronisk sensor og varslingssystem, som vil vise en melding på dashbordet når nivået er for lavt eller for høyt, noen ganger denne sensoren kan funksjonsfeil. Hvis dashbordet indikatoren sier nivået er for lavt, ta av lokket på påfyllingshalsen og legge en liten mengde motorolje før lyset slås av på egen hånd (BMW anbefaler å bruke høy ytelse syntetisk olje). Hvis indikatoren sier nivået er for høyt eller at systemet er inaktivt, ta bilen til en sertifisert BMW verksted for å arbeide på systemet.
5

Legg ekstra kjølevæske på bilen din når det er nødvendig. Kjølevæske hjelper bilen operere med en akseptabel temperatur, hvis du merker at motoren temperaturmåleren på dashbordet opererer på "høy" til enhver tid, kan du bli tom for kjølevæske. Sakte løsne kjølevæske cap, men ikke ta det, og dette vil gi tanken på tide å lette på trykket gradvis. Kontroller at kjølevæskenivået er under minimum og maksimum nivå på peilepinnen, hvis den er for lav, legger nok kjølevæske, slik at det blir riktig utfylt. Selv om kjølevæske består dels av vann, som kan fordampe, kan du fortsatt ønsker å få systemet kontrollert for eventuelle lekkasjer.
6

Recharge et dødt batteri etter jump-starter det med hjelp av en andre kjøretøy. Slå av begge kjøretøyene helt, og deretter koble en positiv (rød) klemmen på startkabler til den positive terminalen på å assistere kjøretøyet. Koble den andre positive klemmen til "positiv"-porten ligger i nærheten av din 325 passasjer-side frontruten. Deretter kobler du den ene negative (svart) klemmen til den negative terminalen på den hjelpende bilen og andre negative klemmen til "negative" porten på langt passasjer-side under din 325 hette. Start motoren på den hjelpende bilen, gi den et par minutter å varme opp før du slår på motoren din BMW. Ta din 325 til et verksted så snart som mulig for et nytt batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67706.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer