1987 Toyota Van Feilsøking

I 1987 Toyota introduserte en unik firehjulstrekk minivan. Disse off road stand varebiler ble produsert i manuelle og automatiske versjoner med plass til syv passasjerer. Baksetene kan tas av for bruk som en last van og noen av varebiler ble omgjort til firehjulstrekk campingbiler. Bilene har begrenset plass til å arbeide i motorrommet, og det er ikke et datasystem for diagnose. Feilsøking oppnås gjennom grunnleggende observasjoner og diagnostikk. Du trenger
drivstoffpumpe
Startkabler
Batteri
Dynamo
Starter
Vis flere instruksjoner
en

vri om nøkkelen og starte kjøretøyet. Hvis motoren, men holdes ikke starter, kan drivstoffpumpen må byttes. Dette er et vanlig problem i 1987-modell varebil. Bilen er drivstoff injiseres og dysene kan også være tett. Tilstopping vil hindre drivstoff fra inn i motoren. Begge saker vil også føre til at motoren til å frese.
2

Vri nøkkelen for å starte bilen. Ta hensyn til styrken på dash lys og radio som du prøver å starte. Hvis lysene flagre, må du bruke startkabler og et nytt batteri for å øke vederlaget. Kjør bilen i flere minutter å lade batteriet helt opp. Hvis batteriet sluk med jevne mellomrom, erstatte den med en ny. Hvis et nytt batteri avløp, må dynamoen byttes.
3

Lytt etter en klikkelyd når du prøver å starte motoren. Hvis batteriet er ladet og dynamoen fungerer, er det startet trolig sviktende. Bytt starteren og magnetventil for å fikse problemet.
4

Test clutchen på fem trinns modell ved kjøring på en flat vei og kjører gjennom alle girene. Hvis koblingen er ny, kan det føles stram, men det bør ikke male når de er riktig forskjøvet. Hvis clutchen er slitt, vil det føles løs og være vanskelig å få i gir. Skift ut med en ny clutch. Hvis sliping vedvarer, trenger overføring til service.
5

Kjør van i hastigheter over 40 miles per time. Føler for grove vibrasjoner og trekker til den ene siden. Dette indikerer at kjøretøyet er delvis engasjert i firehjulstrekk. Stopp bilen og skifte inn og ut av fire hjul flere ganger for å løsne huber. Har overføre saken til service hvis problemet vedvarer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67701.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer