Ford Ranger Pickup Feilsøking

The Ford Ranger er blitt produsert hvert år siden 1983. Den lille pickup er designet for drivstofføkonomi og lett arbeid. Det er produsert i to og firehjulstrekk versjoner og i standard og utvidet førerhus. Feilsøke Ranger ved å undersøke fungerende deler og eliminere dem én etter én som mulige årsaker til problemet. Eieren må også overvåke bilen for nye lyder og endringer i den generelle følelsen. Noen av endringene kan gjenspeile et mekanisk problem som må løses. Du trenger:
Stålbørste
Startkabler
Batteri
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen, og slå den til å starte. Dersom kjøretøyet ikke starter, teste dome lys og radio for strøm. Rengjør batteripolene med en stålbørste, og bruke startkabler for å starte bilen hvis strømmen er svak. Bytt ut batteriet hvis det fortsetter å renne.
2

Vri nøkkelen for å starte bilen. Hvis motoren ikke sveiv men batteriet er bra, kan problemet være starteren. Krype under motorrommet og finn sylinderformet starter. Det er festet til en mindre sylinder med en ledningsforbindelse for strøm. Hit viktigste sylinder med en hammer for å låse opp starteren tenner. Hvis bilen starter riktig, må starteren byttes.
3

Kjør bilen i varierende hastigheter på en lav trafikk motorveien. Føle og lytte etter mekaniske problemer. Dersom kjøretøyet opplever voldelige vibrasjoner på hastigheter over 40 miles per time, kan den firehjulstrekk være delvis engasjert. Dette er spesielt vanlig i 1998-2000 modeller med vakuum låsing huber. Bilen må repareres umiddelbart hvis skapene vil ikke fullt atskilt fra nav.
4

fart og bremse bilen for å teste overføringen. Overføringen vil skifte jevnt når du endrer hastigheter hvis den er i god stand. Hvis sendingen sliper og spretter, må det være service øyeblikkelig.
5

Rengjør forgasseren eller drivstoff injektor tips hvis motoren skrur men går ikke av. Også teste drivstoffpumpe, og bytt tennplugger. Motoren er heller ikke mottar en gnist eller det får ikke drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67696.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer