PT Cruiser Front Caliper Problemer

Chrysler begynte å produsere PT Cruiser i 2001 som et retro - stil kjøretøy som er crossover mellom en minivan og en kompakt bil . PT Cruiser kommer standard med skivebremser foran . Disse skivebremser er drevet av målepunktene som presser bremseklossene mot rotorene . Frozen Caliper

En frossen caliper betyr at den er helt låst opp med pads kontakte rotoren . Dette skjer vanligvis fra enten overdreven rust inne i bøylen er sylinder eller kjøring med ekstremt lave bremseklosser og rotorer .
Stikker Caliper

En caliper at pinner er diagnostisert med en brems pute med mer slitasje enn den andre. Dette skyldes vanligvis når lysbildet at PT Cruiser caliper sitter på blir rusten og gjør bøylen pinne i én posisjon. Det kan også være forårsaket av kvadrat- cut forseglingen på innsiden av bøylen løsner slik at det ikke lenger er i stand til å trekke bøylen stempelet.
Lekkasje Caliper
< br >

PT Cruiser caliper har en rekke sel holde bremsevæske inne i bøylen. Når en av disse selene går dårlig, vil væsken begynne å lekke fra bøylen , forårsaker et tap i bremsekraft .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67695.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer