1994 Chevy Silverado Clutch Fork og Pivot Ball Problemer

The clutch gaffel er den komponenten som kobler clutch slave sylinder til innkast ut peiling på 1994 Chevrolet Silverado. Clutchen gaffel er festet til rotasjonspunktet ballen, noe som gjør det mulig for gaffelen clutchen til å rotere når clutchen er innkoblet. Fire forskjellige teknisk service bulletiner (TSB) har blitt sendt fra produsent til Chevy forhandlere om problemer med 1994 Silverados clutch gaffel og pivot ball. Clutch Ikke Engasjerende

TSB publisert på 1994 Chevy Silverado bekymringer problemer med clutch gaffel ikke engasjere clutchen forsamlingen. Clutchen gaffel roterer på pivot ball og gjenværende fast på plass, noe som fører til at slave sylinder å forbli engasjert. Dette fører til at hub-plate til å overopphetes og sprekke. Ifølge TSB på Edmunds.com, er Silverado eiere klaget på en clutch støy før navet platen svikter. Denne støyen er knyttet til rubbing av slave sylinder mot innkastet ut lageret.
Knarrelyd

annen TSB rapporterer 1994 Chevy Silverado utvikler en raslende lyd som kommer fra clutchen forsamlingen under motoren gå på tomgang. Clutchen gaffel er ikke tett på pivot ball, noe som fører til at clutch gaffel for å utvikle kraftige vibrasjoner. En clutch gaffel som ikke er strammet til pivot ball, eller som løsner under normale kjøreforhold, vil til slutt føre til at pivot ball å bære og en clutch støy vil utvikle seg.

Transmission Jumps Gears

Produsenten publisert en TSB om et problem med overføringen saken hoppe ut av høygir på 1994 Chevy Silverado. Clutchen gaffel er ikke plassere nok press på innkastet ut peiling, forårsaker de høye tonene til å hoppe ut av gir og inn i en nøytral posisjon. Ingen spesifikk årsak eller grunn har blitt oppdaget for denne clutch gaffel og pivot ball problem på Chevy. TSB på Edmunds.com sier at en rekke hub kit må være installert eller en ny hoved-akselen er montert for å løse problemet. Begge disse reparasjonene vil gi nok press for å bli plassert på kast-out peiling fra clutch gaffel.
Knirkelyder Fra Clutch Pedal

fjerde TSB rapporter knirkelyder som er knyttet til en slitt pivot ball. TSB sier at støy oppstår når trår inn clutchen. Når trår inn clutchen, roterer clutch gaffel på pivot ball, engasjere slave sylinder og kaste ut lageret. Den slitte pivot ball forårsaker clutch gaffel å pipe når clutchen trykkes. Clutchen montering må tas fra hverandre og en ny pivot ball installert og clutch gaffel må bli inspisert for å sikre at ingen skade har blitt gjort til gaffelen der den kobles til pivot ball.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67691.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer