Min GMC Yukon vil ikke gå inn Gear

The GMC Yukon er utstyrt med automatgir og omfatter et skifte posisjon indikator i instrumentpanelet . Ulike sikkerhetsfunksjoner og skiftende problemer kan oppstå med GMC Yukon automatiske girkasse som kan føre til at Yukon ikke å gå i gir. Disse problemene kan identifiseres og rettes opp ved å følge noen enkle trinn. Instruksjoner
en

Sett på parkeringsbremsen og deretter skifte til " Park" hvis Yukon ikke har pågått i et gir ved giring ut av " Park" på en høyde. Yukon vekt legger for mye kraft på " Park" utstyr i overføringen på en høyde. Dette er kjent som " dreiemoment -lås". Dreiemoment lock gjør det vanskelig å komme ut av " Park" og inn i et gir . Slik at parkeringsbremsen til å håndtere noen av belastningen vil avhjelpe dette . Skifte ut av " Park" og slipp parkeringsbremsen når du er klar til å gå i gir.
2

Fullt bruke fotbremsen for å skifte ut av " Park" og inn i et tannhjul hvis Yukon vil ikke gå i gir med motoren i gang .
3

La motoren varmes opp på kalde dager dersom Yukon vil ikke gå i gir, eller er treg til å gå inn i gear. Temperaturer under frysepunktet ( 32 grader F ) kan være problematisk, men er normalt.
4

La bilen tregere hvis du prøver å flytte inn første gir og Yukon vil ikke. Overføringen vil ikke skifte til første gir mindre Yukon beveger seg sakte nok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67684.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer