87 Ford Truck Feilsøking

Ford produsert flere forskjellige pickup lastebil modeller i 1987. Ranger, F-150 og F-250 er de vanligste modellene. Ingen av 1987 lastebiler bruker en datamaskin diagnostikk system, og grunnleggende feilsøking gjøres ved å betale oppmerksomhet til nye lyder og følelser i bilen. Mange av de problemer som ble funnet er lett repareres av eier, mens noen problemer krever profesjonell oppmerksomhet og dyre deler. Forebyggende vedlikehold bidrar også reduserer sjansen for en større sammenbrudd. Du trenger
Startkabler
Batteri
Forgasser rengjøringsmidler
tennplugger
Bensin
Screw driver
Vis flere instruksjoner
1 < p> Test bilen for strøm ved å kjøre lysene og radio. Hvis strømmen er døde eller lysene blinker, må batteriet hoppet med startkabler. Lad batteriet med kablene og starte bilen. La motoren gå i fem minutter og slå av kjøretøyet. Prøver å starte på nytt. Når batteriet blir flatt, erstatte den med en ny. Hvis det nye batteriet svikter, må du bytte dynamo.
2

Kjør bilen på en flat vei med lite trafikk. Varier fart for å teste skiftende overføring. Overføringen bør gire opp og ned uten sliping eller vibrering. Hvis skiftende føles tilfeldig eller vanskelig, service overføringen før det krever en fullstendig utskifting.
3

Vri nøkkelen og lytte til motoren spy. Hvis motoren skrur men ikke brann, er det enten mangler en gnist eller mangler drivstoff. Bytt tennplugger og rengjør forgasseren med en rengjøring spray. Test motoren igjen. Hvis den ikke starter, hell en liten mengde bensin i forgasseren og teste motoren. Hvis det branner, må drivstoffpumpen bli erstattet.
4

Bytt starteren hvis bilen har full effekt, og motoren ikke sveiv ikke. Starteren i en 1987 Ford pickup vil gjøre et enkelt klikk hvis det ikke fungerer. Hit sylinderformet starter med en hammer som en midlertidig løsning og erstatte enheten så snart som mulig.
5

Touch dynamoen og et stykke metall med en skrutrekker hvis starteren er god og kjøretøyet har full effekt. Hvis motoren starter, tenningslåsen og tenning forsamlingen krever erstatning. Koblingen i noen av 1980-modell Ford vil mislykkes og krever erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67679.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer