Hva Er P0420 Kode på 1996 Saturn?

Moderne biler har on-board diagnostiske datamaskiner. Disse datamaskinene motta data fra sensorer rundt motoren og bruke den til å diagnostisere eventuelle problemer. En P0420 koden er universell - det er brukt av alle bilprodusenter fra 1996 på - og det er relatert til din Saturns katalysator system. Identifikasjon

teknisk beskrivelse for P0420 koden er "Catalyst System Efficiency Nedenfor Threshold (Bank 1)." Katalysator systemet er en del av eksosanlegget, spesielt, er det katalysatoren. Denne koden antyder at konverteringsprogrammet ikke fungerer som den skal.
Funksjon

Katalysatoren reduserer forurensningen skapt av eksosanlegget. To sensorer som er installert på hver side av den katalytiske konverter, en måler nivået av oksygen i avgassene før de er blitt behandlet, og de andre tiltak nivåene av oksygen etter behandling. En vanlig bil med en fungerende omformer vil det skiftende mengder av oksygen i det ubehandlede eksos og et jevnt nivå av oksygen i det behandlede eksosstrømmen. En P0420 koden blir sendt når målingene på både oppstrøms og nedstrøms sensorer er like.
Årsaker

feilkoden kan være forårsaket av ulike problemer. Enten en eller begge av følerne kan være i ustand. En skadet eller lekker manifold, katalysator eller eksosrør kan forårsake dette problemet. Ved hjelp av blyholdig drivstoff i en blyfri motor kan forårsake problemer med sensorene. Denne koden kan også være forårsaket av en feil med motoren kjølevæske temperatur sensor eller tilbakestående gnist timing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67667.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer