Slik feilsøker en 6,5 Turbo Diesel Oil Pressure Switch

The oljetrykkbryter på en 6,5 diesel er en multifunksjonell enhet. Når lukket den gir strøm til drivstoff overføring pumpe, sender et signal til enten en idiot lys eller en olje-trykkmåler på dashbordet. Problemer med bryteren kan føre til at motoren slutte eller kjøre dårlig. Du trenger
Voltmeter
rensemiddel
Rag
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og finn drivstoffilter. Fjern de to boltene som holder forsamlingen til blokken, og flytte den til siden. Fjerning av brennstoffslanger er ikke nødvendig. Se under for olje-bryteren. Det er en liten enhet med en to-leder-kontakt, det er skrudd inn i motorblokken
2

Spray bryteren med litt renere - hvis det er fet eller skitten - og tørk av med. fille. Forsiktig skille plast wire-kontakt. Undersøke den for korrosjon, skitt eller løse ledninger. Rense og reparere hvis det er nødvendig. Fest til bryteren.
3

Finn en god jordforbindelse for voltmeter. Slå på tenningen og bestemme 12-volts strømforsyning av back-sondering kontakten. Hvis det ikke er lesing på måleren, sjekk den aktuelle sikringen for å se om det er blåst. Denne testen sikrer at strømmen kommer frem til bryteren.
4

Start motoren etter bestemme strømforsyningen til bryteren. Back-probe de to ledningene på bryteren, og kontrollere at bryteren lukkes. Tolv Volt er optimalt inn og ut av swich. Hvis ikke, bytt bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67650.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer