Starte Problemer på Nissan Extra

Nissan XTerra er en mellomstor SUV (Sport Utility Vehicle). Bilen ble først lansert i 2000 og fortsetter å bli bygget og solgt. Den har gått gjennom en stor redesign siden den først ble lansert, og har hatt mindre endringer i utformingen underveis. Fra tid til annen, Nissan XTerra - som alle kjøretøy - kan ha problemer med å starte. Når dette skjer, er det noen enkle ting du kan gjøre for å prøve og få XTerra kjører. Du trenger
Stålbørste
Baking soda
Tennpluggnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen av din Nissan XTerra og vri nøkkelen frem til den første posisjonen. Dette vil normalt slå på elektriske systemer til bilen din. Hvis de elektriske systemene ikke fungerer, vri nøkkelen tilbake og fjerne den fra tenningen.
2

Åpne panseret. Kontroller batteriet og batteri kabelforbindelser. Hvis det er en opphopning av korrosjon på batteriet og kabler, koble til kablene og rengjør batteripolene og kabelen med en stålbørste. Hvis korrosjon er overdreven, blande en kopp vann med en spiseskje med natron og bruke blandingen til å rengjøre innlegg. Bytt ut batteriet kabler og prøv å starte bilen igjen.
3

kople fra tennpluggen ledninger og fjerne tennpluggene fra XTerra motor ved hjelp av en tennplugg fastnøkkel. Inspiser bunnen av tennplugger og se om det er en opphopning av svart karbon. Rens bunnen av tennpluggen med en stålbørste. Dersom karbon bygge opp er overdreven, erstatte de gamle tennplugger med nye. Monter tennpluggene og stram dem med en tennpluggnøkkel. Koble til tennplugg ledninger og prøve å starte XTerra.
4

Åpne panseret og finn drivstoffilter. Fjerne og erstatte filteret hvis det ser plugget. For at motoren skal starte, krever det riktig blanding av drivstoff, luft og en gnist fra tennpluggen. Hvis disse forholdene ikke eksisterer, vil ikke motoren starte. Når drivstoff filter er byttet ut, sett nøkkelen i tenningen og vri den for å starte SUV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67626.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer