Slik feilsøker en 99 Acura TL Audio System

Hondas Acura 1999 TL-modellen inkluderte et lydsystem med AM /FM-radio, CD-spiller og kassett. Systemet inneholdt en anti-tyveri-funksjon som krever en kode for å aktivere den etter at den ble koblet fra batteriet. Ingen satellitt-radio, var HD radio eller AUX-kontakt tilgjengelig. Problemer med systemet kan være relatert til anti-tyveri-funksjoner, ratt knapper og andre problemer. Slike problemer kan rettes opp gjennom feilsøking. Instruksjoner
en

Angi riktig kode for å få lyd system å jobbe igjen hvis Acura TL-batteriet blir koblet fra, og du ser "Code" på displayet. Hvis du ikke har femsifret kode, kan du hente det fra Acura koden henting seksjon på sin hjemmeside. Tast inn femsifret kode ved hjelp av "Preset"-knappene.
2

La systemet i en time hvis du har gjort 10 forsøk på å få koden for å bli akseptert og "Code" tekst på Displayet vil ikke gå bort. Dette er en funksjon laget for å hindre ethvert forsøk på å gjette av koden av en kriminell som har stjålet lydanlegget.
3

Lagre dine favoritt radiostasjoner igjen hvis Acura TL audio systemet har vært koblet fra batteriet og begynner å jobbe igjen.
4

Trykk på "Audio /Ch"-knappen på rattet for å skifte kanal når du hører på AM /FM-radio. "Opp" og "ned"-knappene ved siden av det er for volumet. "Audio /Ch"-knappen har ulike funksjoner, også, avhengig av om du hører på en kassett eller CD. For en kassett, det fremskritt båndet til neste stille periode (som kan være den neste spor) og for en CD, forskudd det til neste spor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67616.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer