Slik feilsøker en 1999 Chrysler Sebring Convertible

The 1999 Chrysler Sebring Jxi Cabriolet er utstyrt med en 2,5 liters sekssylindrede motor. Den Sebring inkluderte mange forskjellige standardfunksjoner som 16-tommers hjul, cruise control, skinnstoler, tåkelys, farget glass, klimaanlegg, elektriske vinduer, strøm dørlåser, makt konvertible taket, ekstern trunk utgivelsen og en bakrute defroster. Fordi Sebring har så mange forskjellige deler det kan være vanskelig å feilsøke bilen når du har et problem. Instruksjoner
en

Sjekk din Sebring drivstoff filter når det er drivstoff lekker under bilen. Filteret kan ha en ettermarkedet drivstoff filter produsert av Napa, Carquest eller Wix som ikke oppfyller produsentens spesifikasjoner. Disse feil drivstoff-filtre kan utvikle en lekkasje i slangen eller drivstofflinje kontakter. Hvis disse lekkasjene kommer i kontakt med en tennkilde en motor brann kan starte. Drivstoffilteret må skiftes for å unngå dette resultatet.
2

Se på drivstoffpumpen hvis du ser drivstoff lekker under bensintanken på Sebring. Pumpen kan være en defekt del bygget av Airtex Produkter selskapet som ikke har en tykk nok blusset passende vegg for å hindre parring gjengede fittings fra bunnen før en tilstrekkelig tetning oppnås. Denne tilstanden kan tillate drivstoff å lekke på koblingspunktet av drivstoff linjen og Sebring drivstoff pumpe montering. Hvis lekker drivstoff kommer i kontakt med en tennkilde en brann kan bryte ut under bilen. Sett inn en ny bensinpumpe å fikse dette problemet.
3

Undersøke de nedre laterale arm kuleledd i forstillingen for uvanlig eller overdreven slitasje når bilen er vanskelig å styre eller framdekk svarer ikke til omdreininger på rattet. De gummistøvler på nedre lateral arm kuleledd kan bli skadet fordi smuss eller vann har lekket inn i de felles og forårsake korrosjon. Hvis det er rust inne i leddet det kunne skille ut og føre til at føreren mister kontroll over Sebring.
4

Inspiser foran kombinasjon lamper hvis foran på Sebring er vanskelig å se fra siden på natt. Dine lamper kan være ettermarkedet deler som ble produsert av Tradsonic og ikke klarer å samsvare med USA Department of Transportation sin føderale motorkjøretøy sikkerhetsstandarder fordi lampene ikke har rav sidereflektorer. Erstatte lampene med de som har gult reflektorer for å løse dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67610.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer