Slik tester du Compresson på en Gold Wing Engine

The Goldwing motorsykkel laget av Honda bærer et beist av en motor, skåret på 1000 cc til over 1800 cc, avhengig av årsmodell. Denne store forsamlingen sitter i en motorsykkel bygd for langtrekkende ritt og touring på riksveg hastigheter. Som et resultat, er riktig kompresjon viktig siden et sammenbrudd kunne forekomme en avstand langt borte fra hjemmet. Det finnes to metoder for komprimering testing. Man kan utføres veikant og den andre er en mer kompleks prosess mekaniker butikk. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Shop fille
Håndholdt komprimering dial
Certified Honda mekaniker tjenester
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen i et godt opplyst område. Trekk tenningen hetten av motorsylinderen tennpluggen for sylinderen du vil teste. Bruk en pipenøkkel og kontakten for å skru og løsne tennplugg. Holder det med en butikk fille og trekk støpselet ut av motoren en gang skrudde. Legg den til side.
2

Kjøp en håndholdt komprimering oppringt fra din lokale auto deler butikken hvis du ikke har en hendig. Sett inn skruen slutten av håndholdte komprimering dial og vri den inn i sylinderen kontakten for tennpluggen. Skru den på før satt helt mulig. Ikke stram den.
3

Sett foten på kickstart pedal av motoren og sparke motoren over. Har en venn hold oppringt hvis du må sitte på motorsykkelen for å sparke starte den. Gjør dette et par ganger slik at skiven får en god komprimering lesing sett med data. Skriv ned avlesningene på en notisblokk.
4

Sett tennpluggen med pipenøkkel og plasser tenning hetten tilbake på pluggen når stramt. Gjenta komprimering prosessen for den andre motoren sylinder som beskrevet i trinn 1 til 3.
5

Sammenlign komprimering avlesninger når du er ferdig med de riktige komprimering avlesninger for Goldwing motoren i produsentens manual. Test på motorsykkel hvis avlesningene er gjennomgående for lavt (dette betyr at sylinderen har et trykk lekkasje).
6

Ta motorsykkelen til en Honda-sertifisert mekaniker for å løse komprimering problem hvis testen gjentar lav resultater igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67601.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer