Hvor å Test en Two-Stroke Engine tenningsmodul og Coil

Tennspolen eller modul for en totaktsmotor regulerer tenningen, og konverterer den til lading strøm til batteriet system. Når modulen og en spole begynner å svikte, er det vanligvis fordi enhetene er blitt brent ut. Resultatet vil være en motor som utfører dårlig, hvis det begynner i det hele tatt. Testing slike enheter innebærer å bruke noen elektriske verktøy for å måle om den delen fortsatt fungerer, siden de fleste moduler og spoler er forseglet med ingen deler. Du trenger
skrutrekker
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Koble plugghetten fra tennpluggen. Fjern forsiktig pluggen ledningen til coilen fra sine kroker som holder den på plass på motoren. Trekk støpslet ledningen ut av spolen der det inserts: Det er vanligvis bare skjøvet inn på en topp i spolen
2

Bruk en skrutrekker til å koble spolen enhet fra sin sele eller en brakett på. motoren. Sett festeskruene til side. Trekk forsiktig spolen av braketten, og deretter forsiktig koble fra motoren og bilen ledningene fra spolen selv.
3

Fest endene av et multimeter til spolen tilkoblinger for innspill og til jord , testing av elektrisk motstand i enheten. Bytt spolen med en ny en, hvis avlesningen viser så uendelig eller null. Dette betyr at det ikke er noen motstand enheten er utbrent.
4

Ta god enhet, eller en ny coil og koble den til motoren braketten. Sett inn en ny lengde på tennpluggen, etter tilkobling av plugghetten til den ene enden. Sett den andre enden inn i spolen mottaket for ledningen. Koble plugghetten til tennpluggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67599.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer