Slik feilsøker en '97 Saturn Bil

Grunnlagt i 1985, Saturn var en produsent av biler som var kjent for sine plast kompositt karosserideler. Selskapet var et datterselskap av General Motors og forble i produksjon frem til 31. oktober 2010 da selskapet ble stengt som en del av en General Motors finansiell restrukturering. Akkurat som alle andre mekaniske produkt, kan 1997 Saturn bil fra tid til annen gå ujevnt eller ikke i det hele tatt. Når dette skjer er det få ting du kan gjøre hjemme før du tar den til en mekaniker. Du trenger
Stålbørste
tennplugg fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen for 1997 Saturn og snu den til den posisjonen slår på de elektriske tilbehør til bilen. Observere om radio, lys og andre elektriske systemer som fan og frontlykter alle kommer på.
2

Trekk panseret-release spaken og løft fronten hette som dekker motorrommet. Finn og inspisere bilens batteri. Hvis batteriet kabler og tilkoblinger er dekket i korrosjon, løsne batteriet kabelforbindelsene med en liten skiftenøkkel og fjerne kablene fra batteriet. Rengjør batteripolene tilkoblinger og batterikabler med en stålbørste til å fjerne rust. Følg kablene tilbake til startmotor og solenoid, inspisere tilkoblingene der for å se om noen korrosjon er synlig på tilkoblingene. Hvis ja, må du rengjøre tilkobling på samme måte du renset ut batteriet.
3

Sett nøkkelen i tenningen se om motoren kommer til liv. Hvis den ikke gjør det, og du hører en klikkelyd, så Saturns startmotoren må trolig bli erstattet eller reparert. Dersom motoren dreier, men vil ikke starte, kan det være et problem med tennpluggene.
4

Åpne motorrommet og koble tennplugg ledninger og fjerne tennpluggene med en tennplugg skiftenøkkel. Bruk stålbørste for å rense bunnen av tennpluggen. Skift tennpluggene i motoren og koble tennplugg ledninger.
5

Ta ut og skift drivstoff og luft filtre i 1997 Saturn. Forbrenningsmotorer må ha riktig blanding av drivstoff og luft for å fungere. Hvis en plugget filter hindrer riktig mengde luft eller drivstoff fra å nå motoren, kan dette føre til at noen startproblemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67590.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer