Slik feilsøker de oppvarmede seter i en 2006 Chevy Silverado

Chevrolet Silverado lastebiler kan leveres med oppvarmede seter som en del av en valgfri comfort pakke . Andre setealternativer kan inkludere maskindrevne seter , el korsrygg , og minne plasser , kombinert med memory speil og pedaler . Problemer med oppvarmede seter i en 2006 Chevy Silverado kan relateres til dem at de ikke kommer på, ikke bor på, og feil temperatur . Du kan rette disse problemene ved å følge noen feilsøking. Instruksjoner
en

Trykk på riktig kontroll hvis setet ikke er varme skikkelig . Seteryggen på egen hånd, og setet og seteryggen sammen kan styres separat. Kontrollene er plassert på fører og passasjer dører . Trykk på oppvarmet seteryggen bryteren, som er kontroll med varmen bølger ikonet oppå en seteryggen ikon, for seteryggen oppvarming på egen hånd. Trykk den andre kontrollen --- som har et ikon for hetebølger passerer gjennom både seterygg og setet --- til å slå både sete og seteryggen oppvarming på sammen.
2

Trykk på knappen flere ganger hvis temperaturen er ubehagelig . Hvert trykk veksler gjennom innstillingene som kan være "Av ", " Høy ", " Medium" og " Low". Lysene viser nivået valgt med ett lys for lav, to for medium og så videre.
3

Start motoren og trykk de oppvarmede seter knappene igjen hvis motoren er slått av og at seter blir kaldt . Setene vil bare varme mens tenningen er på . De vil slås av hvis du slår av tenningen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67584.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer