Slik feilsøker Fuel Pump Problemer for en 2002 Chrysler Sebring

Chrysler er produsenten av mid-size sedan Sebring. Uten de riktige drivstoffinnsprøytningskomponenter, vil Sebring ikke kjøre. En viktig komponent i din innsprøytningssystem er din Sebring er bensinpumpen. Ligger på baksiden av Sebring, er din drivstoffpumpe ved siden av drivstofftanken. Noen ganger vil det oppstå problemer med bensinpumpen som vil gjøre bilen din ubrukelig. Du trenger
Vernebriller
tennpluggtester
Bil jack
Drensvannsoppsamler
Stikknøkkel satt
Vis flere instruksjoner
1

Strap din vernebriller på. Pop panseret på Sebring. Prop panseret med strut låsen under panseret på Sebring.
2

Koble tennpluggtester til en tennplugg ledning. Ground tennpluggen tester til rammen av Sebring, vil dette muliggjøre en god elektronisk lesing.
3

Start Sebring. Hvis bilen ikke starter, men en gnist leses fra tennpluggen tester, så din drivstoff tenningssystemet er defekt.
4

Koble fra tennpluggen tester. Slå av Sebring.
5

Hev bak på bilen din med bilen jack. Plasser renne pannen under drivstofftanken og drenere eventuelle drivstoff på tanken.
6

Fjern bensintanken. To stropper holder tanken på plass, med fire bolter feste stroppene til rammen av Sebring. Bruk pipenøkkel satt til å fjerne boltene, stropper og bensintank.
7

Inspiser wire tilkoblinger for drivstoffpumpe. Din Sebring drivstoff pumpen vil bli koblet til drivstofftanken. Kontroller wire tilkobling for rust, korrosjon eller andre skader. Hvis ikke har synlige skader på wire-tilkobling, er bensinpumpen pennen ødelagt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67579.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer