Hvor å Sjekk den veivaksel sensor på en 1998 GMC 350

The veivaksel sensor på 1998 GMC 350-motoren er plassert på timing kjedekasse. Den sender et signal til datamaskinen, som inneholder informasjon med hensyn til posisjonen av veivakselen. Datamaskinen bruker denne informasjonen til å bestemme injektor timing og tenning kontroll, og til å oppdage når motoren misfires. Den har en tre-wire. Den gule ledningen er sveiven signal wire, er den sorte ledningen i bakken wire, og den rosa ledningen er tenningen positive ledningen. Du trenger
Strøm grafisk meter
Vis flere instruksjoner
en

Koble strøm grafiske målerens røde kabelen til den gule sveiv signal wire og den svarte kabelen til et kjent god jord. Følg instruksjonene på måleren skjermen til bølgeform skjermen. Sveiv motoren rundt mens du ser på skjermen. Bølgeformen bør vise en opp-ned, firkantet U. Hvis ikke, må veivaksel sensor.
2

La den røde ledningen på sveiven signal wire og den sorte ledningen på den kjente god jord. Starte bilen hvis den vil starte. Frekvensen skal være på 45 Hz og bør vise ingen glitches eller avbrudd mens kjøretøyet er tomgangskjøring. Øke motorens turtall. Frekvensen (Hz) skal øke jevnt uten glitches eller avbrudd.
3

Se etter spenning. Hvis de foregående testene viste en spenning utenfor rekkevidde eller ingen spenning i det hele tatt, sjekk for spenningen ved å koble den røde kabelen til den sorte ledningen og den sorte ledningen til en kjent god jord. Vrir om nøkkelen på. Spenningen skal være under 100mV. Hvis spenningen er innenfor rekkevidde, vri nøkkelen av.
4

Koble veivaksel posisjon sensor ledningsnett kontakten. Trykk den røde kabelen til den rosa ledningen og den svarte kabelen til en kjent god jord. Vri nøkkelen til "On" posisjon. Spenningen bør være omtrent 12 volt. Hvis ikke, må veivaksel posisjon sensor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67570.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer