Hvor å Test en Fuel Pump Sjekk Valve

Fuel-injisert biler er avhengige av en høytrykks drivstoffsystemet å levere riktig mengde bensin til injektorene. Det høye trykket er forsynt med en elektrisk pumpe drivstoff som skjer så lenge kjøretøyet er i gang. Når motoren er slått av, hindrer en tilbakeslagsventil press fra rømmer tilbake gjennom pumpen, noe som gjør det enklere å starte bilen. Hvis kjøretøyet er vanskelig å starte når motoren er varm, kan en defekt ventil være problemet. Du trenger
Jack
Jack står
Hjulklosser
Skrutrekkere
Open-end fastnøkkel
Fuel linje fjerning verktøy
Trykkluft
Vis mer Instruksjoner
en

Parker bilen på flat mark og sett på parkeringsbremsen. Blokker hjulene på enden av kjøretøyet på motsatt side av drivstoffpumpen. Fjern bensinpumpen sikring og starte bilen. La bilen gå til den boder. Dra motoren rundt fem sekunder for å fjerne rester av press fra drivstoffsystemet.
2

Løft bilen ved hjelp av en jekk og støtte den trygt på bukker for å få tilgang til drivstoffpumpen. Bruk en skrutrekker, skiftenøkkel eller drivstoff linjen fjerning verktøy for å koble fra drivstoffslangen på utløpet porten på bensinpumpen. Vokt dere for sprøyting eller lekker drivstoff når du kobler fra drivstoffslangen.
3

Vri tilbakeslagsventil i slutten av bensinpumpe mot klokken med en fastnøkkel før den kan fjernes fra pumpe. Trykkluften ledes gjennom begge ender av tilbakeslagsventilen. Kontroller at luft kan bare reise gjennom tilbakeslagsventilen i en retning og er fullstendig blokkert i den andre retningen. Erstatte tilbakeslagsventil hvis luft kan passere gjennom den i begge retninger.
4

Tre gamle, eller nye om nødvendig, tilbakeslagsventil i pumpen og vri den med klokken til den finger stramt. Snu tilbakeslagsventil ytterligere 1/4 omdreining med klokken med en fastnøkkel. Koble og stram drivstoff linjer. Heve bilen med en jekk, fjerne bukker og senke bilen til bakken. Fjern bremseklosser.
5

Installer drivstoffpumpe sikring og starte bilen. La bilen å kjøre til de radiator fan sykluser av og på. Slå av kjøretøyet. Kontroller drivstoff linjer for lekkasjer og stram eventuelle lekkasjer tilkoblinger. Vent 10 minutter og starte bilen. Kontroller drivstoffsystemet for forsvarlig drift. Fortsette å feilsøke drivstoffsystemet dersom tilbakeslagsventil fungerer riktig, men et problem fremdeles eksisterer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67563.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer