Hvordan vite når A /C Kompressor er dårlig

Air condition, eller A /C, er en trøst element som mange tar for gitt, selv i biler. Folk flest ikke forestille meg hvordan det ville være å ha ingen air condition i bilen sin, før det oppstår et problem. Kompressoren er en vanlig årsak til A /C problemer. Det er en kostbar del for å erstatte, slik at det er viktig å være sikker på at kompressoren er problemet før reparasjonen. Den eneste måten å vite om kompressoren er dårlig er å gjøre en prosess med eliminering ved å sjekke andre mulige årsaker først. Du trenger
Fuse avtrekker
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Se etter en dårlig sikring. Se i bilens brukermanual for å finne posisjonen til den spesifikke sikringen som styrer strøm til bilens elektriske system. Åpne sikring panel, vanligvis plassert under rattet, og finne sikringen som tilsvarer A /C. Bruk en sikring avtrekker for å fjerne sikringen. Holde den opp mot lyset for å inspisere den for pauser eller brannskader. Hvis sikringen ser dårlig, erstatte den med en ny sikring og test klimaanlegg.
2

Test beltet og skivene. Kompressoren vil ha et belte-drevet trinse festet til den. Sjekk om beltet er brutt. I så fall erstatte det med et nytt belte. Hvis beltet er i takt, prøve å rotere hjulet. Bruke hånden til å vri hjulet en komplett syklus. Hvis skivene er stiv og vil ikke slå, er det problem med air condition som de trinse lagrene er dårlig og må byttes ut.
3

Bruk en elektrisk multimeter for å teste den klimaanlegg coil. Plasser den røde noden av multimeter på plusspolen på batteriet og ta på den svarte node hvor som helst på karosseriet. Sjekk om elektrisk strøm er til stede i spolen.
4

Inspiser A /C clutch. Clutchen er en spak som brukes til å engasjere seg og frigjøre air condition. Ta tak i clutch med hånden din og se om det vil bevege seg frem og tilbake. Hvis koblingen ikke vil flytte, har kompressoren akselen beslaglagt, og hele kompressoren må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67538.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer