Slik feilsøker en Chrysler Sebring klimaanlegg lekker

The Chrysler Sebring air condition-systemet består av kondensatoren, høy-og lav-side slanger, kompressor, akkumulator og fordamperen. Noen av disse elementene har potensial til å lekke. Hvis Freon rømte på grunn av en lekkasje, må systemet lades opp for å lokalisere lekkasjen. Freon er fargeløs og luktfri slik at den eneste måten å finne en lekkasje er å bruke en Freon detektor eller installere et fargestoff og se etter lekkasjen med en ultrafiolett lys. Du trenger
Freon detektor
AC system fargestoff
R134 kjølemiddel lading kit
Vis flere instruksjoner
en

Koble systemet fargestoff flasken til lav side Schrader ventil. Koble R134 fyllingsmengde flaske og slangen til den annen side av systemet fargestoff flasken. Åpne ventilen på Freon kan og la Freon og fargestoff til å gå inn i systemet.
2

Probe hele systemet med Freon detektoren. Jo nærmere detektoren får Freon jo høyere den klikker eller plystre avhengig av merke av detektoren. Begynn ved kondensatoren foran radiatoren. Flytt detektoren sakte, husk at Freon er tyngre enn luft og vil synke. Sjekk kondensatoren kjerner og gå videre til Freon linjene spennende kondensatoren. Sjekk alle kontakter grundig. Gå videre til luftkompressor og sjekke manifolden hvor linjene exit og rundt clutchen skivene. Følge linjene mot brannmuren til akkumulatoren.
3

Sjekk fordamperen ved å plassere Freon detektor probe foran kondens slangen stikker gjennom brannmuren på passasjersiden. Det vil være lav i området av gulvet styret.
4

Se etter en lekkasje med ultrafiolett lys hvis ingen lekkasje er oppdaget så langt. Det kan ta en time eller to for fargestoff å sive ut nok til å bli sett. Under lyset, vil fargestoffet vises lyse gulgrønt. Hvis det er vanskelig å finne lekkasjen, start motoren og slå på air condition i 15 minutter og deretter stenge bilen ned og se en gang til.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67504.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer