Slik feilsøker en Car Alarm tastatur som lyser ikke

Bilalarm er tilgjengelig som ekstrautstyr eller lager utstyr av produsenten, eller de kan installeres som en ettermarkedet alternativ. Alarmene levert av produsenten har en tendens til å betjenes med den trådløse senderen som brukes til å åpne dørene. Ettermarkedet systemer kan være mye mer forseggjort, og tastaturene kan ligne hjemmeunderholdning fjernkontroller, komplett med LED-belysning. Bilalarmen tastaturer som ikke lyser kan bli løst ved å følge noen få trinn. Du trenger
Ekstra batterier
Coin
Vis flere instruksjoner
en

bytte batteri i alarm tastaturet hvis bakgrunnslyset ikke tennes og alarmen kan ikke betjenes fra tastaturet heller. I dette tilfellet har batteriene blir oppbrukt. Undersøke fjernkontrollen og ta av batteridekselet. Det er vanligvis på ryggen og glir av, eller det kan være innbrudd av med en mynt. Sett inn nye batterier. I tilfelle av en bilprodusent-medfølgende fjernkontrollen, de mynt-type batterier vanligvis installere med den positive ikonet vendt utover.
2

Program ettermarkedet alarm tastaturet skikkelig hvis tastaturet ikke lyser, men tastaturet fungerer alarmsystemet. Skriv inn programmering funksjon for din alarm (se i bruksanvisningen for spesifikke instruksjoner). Bla gjennom noen innstillinger å velge "Motlys", eller en tilsvarende etikett, og slå på lyset på. Tastaturet kan pipe en gang for å fortelle deg at du har slått den på.
3

Se etter lys knapper hvis alarmen tastaturet fremdeles ikke lyser. Tastaturet vil ofte ha en belysning funksjon representert ved en lyspære ikonet. Trykk for å slå på lyset på. Hvis belysningen slukkes raskt, er det sannsynlig å være en strømsparing funksjon og er normalt. Trykk lyspære ikonet knappen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67496.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer