Feilsøking en 1998 Chrysler Concorde Climate Control System

Chrysler Concorde biler ble levert med en manuell aircondition og varmeapparat system. Noen biler inkludert en automatisk temperaturkontroll, kjent som en ATC. Den manuelle systemet er regulert av en knott med graderinger for kaldt til varmt. ATC-systemet holder en jevn temperatur regulert av sensorer. Problemer med systemene kan omfatte dugg, dårlig varme resultater eller dårlig luft gjennomstrømming. Instruksjoner
en

Trykk på "Defrost"-knappen på dashbordet hvis bakrute fogs opp. Deretter velger du enten "Tin-ing" på klima-kontrollere, eller "Mix"-innstillingen. Dette vil holde den fremre glasset rent. Øk viftehastighet hvis sidevinduene tåke. Ikke-justerbare sidevinduene dråpeutskillere plassert på instrumentpanelet og blåse luft i fremre del av vinduet --- hvor speilene er plassert.
2

Fjern alle pakker, barnas leker eller andre elementer fra foten brønnene i den bakre hvis den bakre ikke er til klima-kontrollsystemet på samme måte som den fremre gjør. På 50/50 foran benk seter luft føres under setene. På en bøtte-seters versjon av Concorde, er luften gått gjennom øvre og nedre uttak på midtkonsollen. Juster disse for maksimalt utbytte.
3

Fjern alt som kan blokkere ATC sensorer dersom ATC ikke regulere temperaturen riktig. Sollyset sensoren er plassert i midten av instrumentpanelet og kart, vil hansker og andre gjenstander forårsake feilmålinger. Hytta temperatursensor er bak ATC panel i dashbordet. Unngå å stikke enheter som mobiltelefon innehavere der. Fjern noe og prøve systemet på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67486.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer