1997 Ford Diesel vil ikke starte

The F-150 er populært i USA, ofte står for en stor andel av Fords årlige inntekter. Mens F-150 er ofte skryt for sin holdbarhet, er det utsatt for slitasje som kan føre til feil, selv når det gjelder å starte opp motoren. Feilsøking tenning og drivstoff levering systemer er de første skritt å ta når man skal avgjøre hvorfor F-150 ikke vil starte. Du trenger
1997 Ford F-150 reparere manuell
Jumper kabler
Spark tester
Vis flere instruksjoner
Dersom F-150 ikke vil Crank

1.

anskaffe et annet kjøretøy som har et batteri med tilsvarende spenning og utføre en jump start på F-150.
2 p Hvis hoppe start er vellykket, motoren gå på tomgang for noen øyeblikk å gi batteriet en mulighet til å samle et gebyr.
3

Etter å stenge ned F-150 og frakobling av startkabler, kan du prøve å starte den igjen. Hvis du ikke starter på dette punktet er vanligvis en indikasjon på en defekt batteri, som må byttes ut.
Dersom F-150 er spy
4

Kontroller at det er drivstoff på F-150 gass tank. Når drivstoffet manometeret viser tomt, men det er bensin i tanken, da måleren må byttes ut. Også sikre at drivstoffet i tanken er diesel.
5

Bruke gnist tester, kontrollere at hver plugg er å gi tilstrekkelig gnist og er fri for korrosjon, noe som kan hindre den elektriske tilkoblingen.

6

Kontroller registerremmen ved å fjerne Registerreim dekselet. Hvis beltet har hoppet eller falt fra sin posisjon, søker tjenester av en kvalifisert automotive profesjonell til å erstatte /rehouse beltet anbefales på det sterkeste, da dette er en svært komplisert prosess som innebærer å fjerne de fleste av de fremre deler av motoren.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67477.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer