Hvordan justere en 12-Volt Voltage Regulator

De fleste biler har et 12 volts batteri som gir strøm til å starte motoren. Batteriet lades av en dynamo og krever en konstant 14 volt inngang mens motoren er i gang. Hvis motoren ikke starter etter å ha stått parkert over natten, kan du ha et problem med dynamo, regulator eller batteriet. Test spenningsregulator for å avgjøre om batteriet mottar den nøyaktige spenningen som kreves for å skikkelig lade mens motoren er i gang. Hvis det ikke er det, må du justere regulator. Du trenger
multimeter
Phillips skrutrekker Vis
Flat-skrutrekker
Mer Instruksjoner
en

Løft panseret på bilen din og rekvisitt åpen . Sett på parkeringsbremsen og sette girspaken i Park (automatgir) eller nøytral (manuell girkasse).
2

Koble den negative (svart) kabelen fra batteriet, deretter den positive (rød) kabel . Fest den sorte multimeter probe til minuspolen på batteriet. Fest den røde multimeter probe til plusspolen på batteriet.
3

Start motoren. Slå på multimeter og flytte modusvelgeren til "VDC" (volt likestrøm) stilling ved 20-volt serien.
4

Les multimeter. Hvis spenningen lesing er lavere enn 14 volt, må du kanskje bytte dynamo /regulator og muligens batteriet. Hvis displayet viser høyere enn 14 volt, til spenningen vanlige behovene justeres eller skiftes ut.
5

Ta av dekselet på spenningsregulator, som er på dynamoen. Finn regulator justering bolt på dynamoen. Bruk en stjerneskrutrekker til å flytte monteringsbolten til multimeter leser 14 volt nøyaktig, deretter sette på plass dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67463.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer