PT Cruiser Clutch Problemer

The Chrysler PT Cruiser ble introdusert i 2000 . Det er en retro-stil kjøretøy tilgjengelige både i femdørs kombikupé og en todørs cabriolet. Edmunds.com rapporterer at PT Cruiser er morsom å kjøre og håndterer ganske godt. I tillegg gir hatchback modellen rikelig passasjer-og lasteskip rom. Problem

Om Automobile, som er en database for driveroppdateringer klager , teknisk service Bulletins ( TSBs ) og tilbakekallinger , rapporter som clutch problemer er vanlige på flere PT Cruiser -modeller. Den primære problemet er clutchen manglende evne til å frigjøre en gang trykket ned. Dette er vanligvis et resultat av utilbørlig hydraulisk trykk.
Recall

I 2003 utstedte Chrysler en tilbakekalling av defekte 2003 PT Cruiser clutch forsamlinger . Den defekte clutch montering kan føre til at clutchen ikke å løsne når den trykkes ned. Hvis du ikke har mottatt en tilbakekalling varsel, kan du ta kontakt med Chrysler -forhandler for å se om bilen er på tilbakekallingen listen.
Solution
p Hvis du er ikke kvalifisert for gratis tilbakekalling reparasjon , er det flere alternativer. Det kan være lurt å legge hydraulisk væske til clutchen før de søker noen store clutch reparasjon. Hvis hydraulikkvæske stopper ikke stikker , så clutch montering reparasjon er nødvendig . TSBs også at Powertain Control Module ( PCM ) PC- oppdateringer er tilgjengelige hos din forhandler , som kan løse noen problemer på biler med manuell girkasse .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67457.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer