Min 2002 Buick 3800 vil ikke starte Etter Fueling

The 3800-motoren er en 3,8 liters V-6 motor som begynte som en V-8 motor med to sylindere slapp. Den ble først introdusert i en Buick i 1962. Siden da har det gjennomgått to store oppdateringer, den andre i 1995. Det har blitt bærebjelken i V-6 motorer for biler over hele General Motors linje. Alle 2002 Buick som var utstyrt med en V-6 brukte 3800. Av tjenesten bulletiner utstedt av General Motors for 2002 Buick med 3800, bare syv forholde seg til drivstoff problemer og ingen innebærer problemer med å starte på nytt etter fylling av drivstoff. Bilistene tidvis har problemer med å starte en bil etter tanking, men det vanligvis har ingenting å gjøre med den type bil eller motor. Instruksjoner
en

Fjern gasskappe, og deretter forsøke å starte bilen igjen. Hvis tanken blir for full det kan skape et vakuum som hindrer gassen i å nå motoren. Den spyleventil i bensintanken hindrer normalt dette. Etter at motoren er startet, settes av bensinlokket på igjen. Dette problemet vil ikke påvirke kjørbarhet eller forårsake andre problemer. Nevne det på neste rutinemessig service besøk.
2

Vent minst fem minutter og deretter prøve på nytt. Som biler alder, noen utvikler et problem starter når motoren er varm. Prøv å starte hvert femte minutt. Ikke skru for ofte, eller du kan overopphetes starteren. Hvis dette løser problemet, planlegge en avtale, så det kan tyde på en mer alvorlig underliggende problem.
3

Ha en mekaniker sjekk for skjemt drivstoff. Hvis drivstoffet du brukte har blitt forurenset enten bilen vil ikke starte i det hele tatt eller vil kjøre veldig grovt etter start. Du trenger å få bilen til et verksted med en gang å ha bensintanken og linjer rensket og ryddet av en profesjonell mekaniker.
4

Har bilen tauet til et verksted hvis ingen enkel løsning verker. Noen ganger et problem bygger over tid og kan bare tilfeldigvis viser symptomer etter fylling av drivstoff. For eksempel kan systemer som kontrollerer brennstoff til luft-forhold svekkes på en måte som ennå ikke påvirke kaldstart, hvori oksygen er tett, men hemmer varme starter, hvor oksygeninnholdet er tynnere. Hvis problemet har oppstått flere ganger, bør du planlegge en avtale på en bilverkstedet. Tilbakevendende symptomer er indikatorer på et problem som du ønsker å ha korrigert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67453.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer