Slik feilsøker Automotive Engine Sensorer

Automotive motor sensorer brukes i alle drivstoff-injisert kjøretøyer. Sensorene kommunisere med datamaskinen, ta retning fra datamaskinen, eller i noen tilfeller gjøre begge deler. Sensorene er elektrisk, derfor kan du ikke se om en sensor er defekt. Den eneste måten å vite hvilken sensor som er feil - eller om en eller flere er feil i det hele tatt, er å stole på check engine lys. Hvis datafeil, kan det sende uberegnelig eller ikke-eksisterende koder og slå på check engine lys. Du trenger
kode skanner
Vis flere instruksjoner
en

Plug koden skanner i bilens data link port. De fleste portene er plassert under førersiden dash, like til venstre for rattet. Noen ganger kan det datalink port finnes under panseret.
2

Vri nøkkelen til "On" posisjon. Trykk på "Read"-knappen på skanneren. Skriv ned kodene som de blinker over skanneren display.
3

Match kodene med kodene på kodebrevet som følger med skanneren. Reparere feil sensorer som indikert av kodebrevet.
4

Plugg inn koden skanneren igjen. Vri nøkkelen til "On" posisjon. Trykk på "Slett"-knappen på skanneren for å slette koder. Kjøre bilen for å se om lyset kommer på igjen. Hvis ikke, så du har diagnostisert og reparert bilen. Hvis motoren lyset kommer på igjen, gjenta prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67452.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer