Slik feilsøker en 2 Stroke Gas Engine

Å finne ut hva som forårsaker en totaktsmotor til funksjonsfeil eller utføre svakt vanligvis innebærer å identifisere hva som er å kaste av drivstoff /luft blanding. I tillegg tenningen timing, hvis satt feil, kan også bidra til problemet ytelse. Ved både å sjekke tenning og timing systemer, kan du rette opp ubalansen lett og få motoren i gang ordentlig igjen. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Shop rag
Spark plug
skrutrekker
Crescent skiftenøkkel
forgasser skum filter
Forgasser rengjøringsmidler
Vis mer Instruksjoner
forgasser Issues
en

Trekk tenningen hetten av tennpluggen stikker ut av motoren sylinder. Plasser lokket til side for et øyeblikk og ta ut tennpluggen med en pipenøkkel. Vri pluggen gratis når løs og undersøke plug spissen farge.
2

Bruk fargen på tennpluggen for å finne ut om motoren trenger mer drivstoff (hvit), mindre drivstoff (fet svart), eller går feilfritt (brun). Skift ut tennpluggen med en ny og installere tenningen cap. Åpne opp forgasseren bunnen med en skrutrekker eller Crescent skiftenøkkel og avsløre dysene. Sett inn større dyser for mer drivstoff og mindre jets for mindre drivstoff.
3

Tett forgasseren. Skru ut bolten eller klemme holder forgasseren filtrere og fjerne det. Skift ut filteret hvis det er skum eller bruke forgasser-spray for å rengjøre den hvis det er metall. Monter filteret, strammer klemme igjen. Kjør motoren og utføre tennpluggen test igjen før pluggen tips er brun.
Timing Bekymringer
4

Finn svinghjulet på motoren din. Bruk et svinghjul holder verktøy for å sikre delen, mens du løsner svinghjulet sikre mutteren med en pipenøkkel. Sett et svinghjul avtrekker verktøy for å presse svinghjulet off aksel sin ved å skru den innover inn i svinghjulet sentrum tråder. Catch svinghjulet som det kommer løs og fjerne det.
5

Undersøk tenning stator plate under svinghjulet. Kontroller at enheten er plassert riktig med taktmerkene på motoren saken. Bruk en skrutrekker til å skru skruen som på plate hvis den er plassert feil. Omplassere plate og skru til skruene igjen.
6

Sett svinghjulet og fest den igjen med svinghjulet holder verktøyet. Vri svinghjulet mutteren tilbake på akselen etter svinghjul og skru det fast med fingrene. Fullfør stramme mutteren med momentnøkkel til den når riktig tetthet for din motor - sjekk motoren din dokumentasjon for riktig moment på svinghjulet mutter. Start motoren igjen og overvåke ytelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67446.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer