Hvor å Test en PTO Clutch

Kraften takeoff clutch, eller PTO, på en liten motor bruker strøm til å drive en clutch til hovedmotoren veivakselen. PTO clutcher overfører roterende dreiemoment og effekt, som vanligvis brukes på små traktorer for å aktivere knivene eller jordfresere. Batteriet sender spenning til en magnetisk armatur og rotor, som går i inngrep med clutch-og plate, slik at full kontakt. Problemer oppstår når clutch syltetøy solid, slips overdrevet eller spenningen blir tapt. En traktor eieren kan sette i gang noen tester for å se om hans PTO clutch fungerer som den skal, og frakopling til riktig tid. Du trenger
Eiers reparere manuell
Floor jack
Jack står
Voltmeter
Test lys
Byglingstråd
Wire strippere
Vis flere instruksjoner

en

Løft utility vehicle opp med et gulv jack. Place to bukker under den fremre rammen og to bukker under den bakre rammen, slik at hjulene sitter over fortauet. Gi nok klaring til å se under klippeaggregatet og se clutch drivsammenstillingen. Se i bruksanvisningen for batteriet plassering. Noen riding setene vippes opp for batteri-tilgang. Plasser positiv ledelsen av et voltmeter på den røde, positive innlegg på batteriet.
2

Plasser negative voltmeter bly på en god motor kilde. Les volt. Hvis batteriet utgang viser 12,5 volt eller lavere, må du lade opp batteriet. PTO clutch vil ikke engasjere seg uten tilstrekkelig spenning.
3

Se etter in-line sikring mellom det elektriske ledningsnettet fra vippebryter til PTO clutch montering under dekk. Skru av lokket ledningene til sikringen og se på sikringen glødetråd. Hvis sikringen er svart eller filament har gått, bytt ut sikringen med samme strømstyrken som originalen.
4

Start motoren og la den varmes opp. Aktiver spaken for å kople inn clutchen. På avstand ser under dekk og se etter klipperen blad drift. Hvis du hører en angiveri støy, slå av motoren og ta ut tenningsnøkkelen. Koble den negative batterikabelen med en stikkontakt.
5

Slide under klippeaggregatet og fjern eventuelle ødelagte greiner, kvister eller andre hindringer som kan ha satt seg fast mellom skivene og drivreim. Sjekk beltet for spenningen ved å delta i spaken og føler spenningen på beltet. Erstatte eventuelle frynsete, kuttet eller slitt drivhjul belter. Gjør at tomgangsskiven beveger seg fritt frem og tilbake på svivel sin.
6

Koble den negative batterikabelen med en stikkontakt. Sett inn tenningsnøkkelen. Start motoren. Aktivere kraftuttaket spaken, så løsner det. Slå den av og på flere ganger. Hvis du ikke hører en løsrivelse støy eller se kraften takeoff trinse stoppe eller bremse ned når som helst, betyr det at clutch og plater har galled sammen fra sterk varme, eller slip ringen har satt seg fast. Dette vil medføre en clutch fjerning og innvendig inspeksjon.
7

Trekk av den viktigste strømledningen som går til PTO clutch forsamlingen. Dette ligger på clutch siden. Snu ledningen kontakten mot deg, men trekke deg tilbake bort fra dekket så langt som mulig. Med batteriet tilkoblet og motoren er slått av, plasserer negative alligator ledelse på en test lys til en bergvarme. Plasser sonden av testen lyset inne ledningsforbinderen, knytter den til den røde kabelen som fører til PTO clutch.
8

Aktiver kraftuttakskløtsj og se etter lyspæren til å lyse fra testen lys. Ikke lys betyr at engasjement bryteren har sviktet på spaken-switch posisjon. Hvis batterispenningen leser riktig og in-line sikring sjekker ut, vil vippebryter være problemet.
9

Bruk wire strippere å kutte en lengde på jumper wire som vil komme fra den positive innlegg på batteriet til den røde ledningen inne i PTO ledningen jack. Kontroller at du kobler fra batterikablene. Koble den ene enden av jumper wire til den positive siden av batteriet og den andre enden til den positive, røde tråden inne i PTO ledningen jack.
10

Lytt etter klikket på engasjement. Hvis du kan høre noe, ligger problemet i den elektriske kretsen av PTO clutch montering, mest sannsynlig på rotoren og armatur beliggenhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67435.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer