Saab 93 Heater Problemer

Grunnlagt i 1937 , er Saab Automobile en gren Saab AB , som er et svensk luftfart og forsvar selskap. Til tross for sin historie med unik design og innovative sikkerhetsfunksjoner , er Saab ikke er unntatt fra mekaniske problemer . Spesielt Saab 900 og Saab 9000 lider av flere varmeapparat problemer . Heater reguleringsventil

Et vanlig problem med 1993 Saab 900 er varmeren regulatoren, som er koblet til varmeapparatet styrespakene i bilens interiør . De viktigste tegn på en defekt varmeapparat regulatoren er ikke i stand til å skru varmen på eller av. (Reference 2,3)
Heater Fan og Blower

Et vanlig problem med 1993 Saab 9000 er et defekt varmeapparat vifte og vifte motstand , som gjør det mulig for luftstrømmen inn passasjerens kupé for varmesystemet . En indikator på et varmeapparat vifte /vifte behov for utskifting er en høy lyd som kommer fra oppvarming enhet . (Reference 2,3)
Solution

Kostnaden for å erstatte en ovn regulatoren er ca $ 222 for deler og arbeid. Kostnaden for en ny varmekilde vifte og blåser motstanden er ca $ 392 for deler og arbeid som av februar 2011 . (Reference 2,3)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67369.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer