1995 Dodge RAM Transmission Feilsøking

The 1995 Dodge RAM pickup lastebil er tøff nok til å tåle tøffe værforhold, våte kjøreforhold og ujevnt terreng. Etter en stund, men kan sin overføring begynner å vise tegn på slitasje. Hvis 1995 Dodge RAM er slipping når du skifte gir eller hvis det lekker rødlig væske, må du kanskje feilsøke sin overføring. Du kan gjøre dette på egen hånd uten å ta den til en mekaniker, selv om du kanskje trenger å konsultere en profesjonell etter diagnostisere et problem. Du trenger ikke noe verktøy for å feilsøke RAM er overføring, og det tar bare en time på de fleste. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

starte din Dodge RAM og prøve å gire ned overføringen mens du skyver på gasspedalen ned. Skyve gassen faller vanligvis RAM inn et lavere gir for å imøtekomme større mengde gass flom i sin forbrenningskammeret. Hvis RAM ikke nedgiring, vil gassvaieren måtte justeres av en mekaniker.
2

Prøv å starte Dodge RAM i girene foruten "park". Hvis den starter, er den nøytrale start bryter skadet. Det må være betjent av fagfolk.
3

Inspiser RAM for å se om det lekker rødlig væske. En slik lekkasje er på grunn av en brutt eller svekket overføring tetning. Ta kontakt med en mekaniker til å fikse dette seglet.
4

Note om skifter girkassen slurvete eller sklir når giring. Dette kan være en følge av den lave transmisjon væskenivået. Hvis overføring væske er på et akseptabelt nivå, kan overføring i seg selv være feil: drevtennene kan være korrodert eller synchronizers kan bli skadet. Overføringen må være inspisert av en profesjonell kjent med Dodge-sendinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67352.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer