Hvordan fortelle når en Fuel Pump må skiftes

Som drivstoffpumper på de fleste nyere biler er en del av et integrert datastyrt elektrisk system, avgjøre om selve pumpen er defekt er en prosess med eliminering. Å vite om bensinpumpen fungerer, må du også vite om den integrerte Relay Control Module (IRCM), som sender elektriske signaler til drivstoffpumpen, fungerer eller hvis det er en lekkasje i drivstoffslangen. I tillegg varierer drivstoffpumpe press mye mellom bilmerker og modeller, og bare noen få pounds forskjell kan skape problemer. Start med å teste pumpens motor ved å omgå IRCM med en jumper bly. Du trenger:
2 krokodilleklemmer
3-fots lengde på 10-gauge, Elektrisk tang
Flathead og Phillips skrutrekkere
bensinpumpen trykkmåler
Rag
Box -end fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
Fuel Pump and Integrated Relay Control Module
en

Strip endene av tre-fots ledning med de elektriske tang og fest en alligator klipp til hver ende, og skaper en jumper wire.
2

Løft panseret og koble ledningen fra bensinpumpe positive (strøm) terminal (kobles til IRCM). Avhengig av kjøretøy, og bensinpumpe merke og modell, kan ledningen bli sammen med et beslag som krever en skrutrekker eller fastnøkkel til å fjerne. Hvis det er en plug-kontakt, fast grep den ene halvdelen i hver hånd og trekk fra hverandre.
3

Fest en alligator klipp fra den ene enden av jumperen ledningen til den positive terminalen på batteri. Trykk den andre enden av jumperen ledningen til den positive terminalen på bensinpumpen.
4

Lytt til drivstoffpumpen til å slå seg på. Hvis den ikke aktivere, må den byttes ut. Høring pumpens motor og drivstoff beveger seg gjennom linjene er en indikasjon på den forbigått IRCM er defekt.
Fuel Pump og Linje Pressure
5

Fjern den negative batterikabelen.

6

avlaste trykket i drivstoffsystemet. Først fjerne gasstanken cap å ventilere trykket i tanken. Deretter løsne drivstoffilter. På noen bil modeller drivstoffilter vil bli plassert inne i drivstoff linje, der linjen legger til forgasseren eller bensininnsprøytning kroppen. Løsne denne typen med en skiftenøkkel. Andre bil modeller vil ha en canister filter av typen festet med klemmer mellom to deler av fleksible drivstoff linje. For denne type presse klemmene med en tang eller løsne med en skrutrekker (avhengig av type tang) og skyv klemmene tilbake langt nok til å frigjøre filter fra linjen. Til slutt, pakk en fille rundt bensinpumpen å fange overspray, og bruke en fastnøkkel til å løsne drivstoff innspill linje ved drivstoffpumpen. Stram drivstoff linje, drivstoffilter linje og gasskappe.
7

Fest drivstoff trykkmåler på prøve port og energi til drivstoff pumpen ved å dreie tenningen til "på"-posisjon. Det er ikke nødvendig for å starte kjøretøyet. Kontroller trykket lesing mot spesifikasjonene for bilen din. Hvis den er lav, bør pumpen bli erstattet.
8

Slå av tenningen. En umiddelbar trykkfall indikerer en lekkasje i drivstoffslangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67340.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer